11 mai 2008

...Si, totusi...

700 miliarde dolari capital destinat investitiilor imobiliare la nivel mondial sunt in "mana" a 200 de investitori din AFIRE (Association of Foreign Investors in Real Estate), asociatia celor mai importanti investitori din lume in domeniu.

Urmare a sondajului-studiu coordonat de The James A. Graaskamp Center for Real Estate University of Wisconsin – Madison, AFIRE a intocmit raportul privind analiza investitiilor imobiliare realizate de membrii sai în 2007, a profitabilitatii acestora, precum si cu privire la intentiile de investitii in 2008.

Desi in Statele Unite a aparut si exista inca pe piata imobiliara criza, investitorii straini din AFIRE au specificat ca peste 50% din tranzactiile imobiliare cu derulare in 2008 vor fi tot pe piata americana, dar vor fi „ceva mai usoare” in acest an... De asemenea, la nivel mondial, in 2008, vor fi oportunitati ce nu pot ratate de membrii AFIRE, care vor creste cu 20% valoarea capitalului investit în tranzactiile cu imobile: de la 1.394 miliarde dolari investiti (in 2007), la 1.692 de miliarde dolari (în acest an).

Concluziile si interesul membrilor AFIRE arata ca tranzactiile imobiliare raman si in anul acesta un domeniu investitional atractiv si dintre cele mai profitabile.
Rezultatele investitiilor nu pot fi garantate de nimeni (nici macar de AFIRE...).

Niciun comentariu:

 
Boxlinks - Linkuri utile Director Web