8 iunie 2009

Dinamo face prozeliti la PSD; dreapta castiga in Europa. Si un "tun" imobiliar la...Piedone :) !


Acesta e sefu' listei de PSDei alesi in Parlamentul European, acest bufon politruc cu "damf" european peste unul de "baiat-de-baiat" de Ferentari, prea-cantatu' si preacantatoru' Severin; orice comentariu e de prisos.

"C-asa-i in..." fotbal (cica ! :) ...), unde Dinamo s-a vazut campioana tot anul, la adapostul celor 6 puncte luate de FRF (FIFA a "certificat" mizeria trimisa de oamenii lui Sandu) a fost mai tot timpul lider si..., finalmente, va fi (maxim) pe locul 2.

Da'-n politica? Adica, "prostanac-prostanac", da' chiar sa nu inveti nimic din (sfarsitul) de toamna trecut, din 30 noiembrie 2008?

...Si uite cum..."vara-i tot ca toamna": dupa alegerile parlamentare romanesti, PSD-ul s-a proclamat sus si tare "castigator...", "duduiau" canalele mai ceva decat economia "tariceanista", Antenele si antenutele "varsau" la greu ura viscerala contra dusmanilor de clasa ai (in fapt) fostilor comunisti "in cuget si in simtiri" re-vopsiti in albastru, apoi iar in rosu, cu "secera si ciocanu' ..." sau (vremelnic) cu un vultur plesuv surghiunit de Geoana pe steagul (cica! :)...) al "social-democratiei" romanesti, "spumau" listacii lu' Felix Motanu', feerie pro-pesedei si "urari de ura" pentru tot ce era de dreapta (partial-color, ca deh..., nu se putea uita cum si de ce Tariceanu and comp. au pus PNL-ul capra la PSD) intr-o anume parte din blogaria rosie s.a.

Cand colo..., dupa ce aveau "la sondaje" peste 5% in raport cu PDL, finalmente...PSD hop pe locul 2, cu trei mandate sub PDL !

Acum, la alegerile parlamentare europene, situatie similara, diferente mica la procente intre cele doua partide care sunt la guvernare azi, dar...mandatele? Ca sa vezi, PSD-ul iarasi a luat teapa!
Desi, aseara pe Realitatea tv, ministrul PSD-ist in guvernul Romaniei, Victor Ponta si nevasta sa Daciana Sarbu, europarlamentar reales si fiica tot de ministru PSD-ist (la agricultura, vai de...noi; ca de el, ce sa... ) s-au tot straduit cu "mijloace specifice" psd-iste sa propavaduiasca de mama focului si aproape cu lacrimi de crocodil cat de bine (ne-)ar fi cu"partidul castigator, PSD"...., in realitate, PSD-ul (asa cum credea si un praf-renumit c-analist politic Pieleanu, ins insipid ce se gudura de ani de zile pe sub pielea PSD-ului, cu activitate - unde altfel? - la renumita SNSPA, "studii...politice si administrative" :) ...), in realitate situatia e alta.

PSD s-a bucurat cand EBA a ales sa nu candideze pe listele PDL. Iar a luat teapa! ...Credeau ca vor castiga un europarlamentar, luat de la PDL. Dincolo de misogism si multe invective frustate, fariseism, ura si de multe ori mizerie verbala si scriptica aruncata in media de PSD si "pretenii" sai contra a orice contine numele Basescu (ca, deh..., la muierea lui Antonescu-PNL, madam Valean, pusa pe lista PNL, mai nimeni n-a comentat, la muierea lui Ponta, madam "fata lu' tata" Sarbu, Daciana - idem), iata ca EBA este europarlamentar.

Daca n-ar fi iesit..., ce mai "Ura, ura!"u..."unii, de-ai dreacu..."; daca a iesit EBA, au dat-o la intors, dar cu aceeasti stil. Sa moara de ciuda.., nu alta, sa faca infarct, nu alta, parca au turbat; si sa te prapadesti de ras de ei :) !

Cum bine zis-a pe aici ...! Votantii Elenei Basescu stiau din start ca ea se va reinscrie in PDL indiferent ca va fi sau nu aleasa in Parlamentul European.

Mandatele, in fapt, sunt in numar egal pentru cele doua partide ce guverneaza azi. Astea conteaza. Iar la procente, cu ale Elenei Basescu, chestiunea pentru PSD imbraca si mai mult hainele frustrarii...

Dupa ciordeala partidului lui Cunescu, PSDR-ul istoric (dupa retragerea acestuia), regizata de Ilici-Nascase si Atanasiu, ala lasat "om de incredere" de Cunescu la PSDR (praf! ...), ala cu 0,1% la alegerile pentru primaria Capitalei, ala uns ministru si parlamentar listac la PSD pentru "merite deosebite" in legitimarea unui partid ce era stigamatizat in toata Europa si refuzat in a intra in Internationala Socialista pe considerente de neocomunism si mineriade..., se spera, cat de cat, la altceva la PSDR.

Mai apoi, dupa "izgonirea din Rai"-ul PSD-ist a "patatilor", ce s-a intamplat cu PSD? Nimic. Au revenit Nascase and co, acelasi discurs demagogic cu iz comunist, mai totul e "garantat Vanghelie", aceeasi manipulare si acelasi smen baronian la adresa oamenilor nevoiasi si/sau fara prea multa carte..., parte esentiala de unde isi ia voturile PSD.

Actualmente, in acelasi stil, sunt la putere, dar pozeaza tupeist si electoral ca si cand ar fi in opozitie, comportament cu 2 fete (ca si partidul, "2 PSD-uri"), asa cum era cu santajarea PNL-lui, cand pe oficial erau "in opozitie", dar in realitate...erau la putere, pe care i exercitau cu PNL, direct sau "din umbra" (indeobste sub regia lui Hrebe); tipic PSD.

De remarcat ca in toata Europa lumea s-a prezentat in numar restrans la vot, tot mai restrans, inclusiv pe fondul crizei economice mondiale si ca, de asemenea, pe langa unele "isterii" extemiste si aparitii exotice (precum Partidul Piratilor in Suedia...), PPE este partidul nr 1 in Europa, iarasi.

Sa speram ca oamenii pe care Romania i-a trimis in Parlamentul European, indiferent de la ce partid sunt, vor sti, vor putea sa intreprinda acele demersuri pentru mai bine pentru romani, pentru Romania.

...Ca sa vezi ce "a primit" sotul fostei dne ministru PSD Puwak, aparata si sustinuta cu foc de toti conducatorii vremii PSD (ce de drumuri erau la parchet..., "in bloc", sa-i apare pe sarlatani, sa-i apare pe Bivolaru, mafiotul care a devalizat BRD si frate al "consumatorului de urina" din Suedia, pe tovaraseii cu rafinariile de Bacau etc etc etc... !), prins furand, ca si fiu-sau, din banii Uniunii Europene: doi ani si ceva..., "cu suspendare" ! :) ... Madam Puwak era "ministru pentru integrare europeana" PSD in "iepoca Nascase" si "pres" pentru furaciunile fiului si sotului ei.

Tunul imobiliar in zonele verzi ale Capitalei continua: acum, distrugerile continua in sectorul 4, in Parcul Tineretului, unde domneste domnul primar Popescu Piedone; stie cineva...cine era cu gura mai mare (ce e drept, are...gabarit, are potential omu' , desi dupa ce e "Pieton"e, probabil a mai slabit...) pentru apararea parcului Tineretului inainte de alegerile pentru primarii de acum un an?! "Fir-ati ai dr...cu cu melcii vostri !"...

Un comentariu:

Carolina Macovei spunea...

The First Collective Knowledge Search Engine Of the World is launched. Visit :

www.Macoway.com Keywords Advertising

-----------------------------
Get Keyword$ starting @ 1 $ / letter / year !!!

 
Boxlinks - Linkuri utile Director Web