5 martie 2009

...(si) la Coldwell Banker & CENTURY 21 probleme in 2009? Criza (poate) face "victime" numeroase in agentiile imobiliare (si la case "mai mari"?)!

Din informatii..."pe surse" si/sau "direct de la sursa" :): (si) problemele din filialele unor mari companii imobiliare straine sau din francizele ce le au in Romania s-au acutizat in ultima vreme, problemele fiind generate de actuala situatie de pe piata imobiliara romaneasca, cu legaturi directe si/sau inderecte (d)in criza financiara si economica mondiala. Desigur, "spatele" inca...tine, din incasarile din anii precedenti, insa anul acesta..."subtire, foarte subtire" la nivel de incasari !
...Posibile repercursiuni si asupra CENTURY 21 si/sau Caldwell Banker? Intre cele 15 (mari) companii susceptibile de...a falimenta in 2009 se numara si Realogy Corporation, care are inregistrate pe anul 2008 pierderi nete de 1,912 mld USD.

Realogy Coroporation e el mai mare furnizor global de servicii imobiliare si de relocare, cu sediul in statul american New Jercy si are diverse afaceri ce includ franciza in tranzactiile imobiliare, brokeraj, relocari si alte diverse servicii, cu branduri si unitati de afaceri renumite Better Homes and Gardens Real Estate, CENTURY 21, Coldwell Banker, Coldwell Banker Commercial, The Corcoran Group, ERA, Sotheby’s International Realty, NRT Incorporated, Cartus si Title Resource Group .
Realogy Corporation se afla in proprietatea Apollo Management, L.P. si deruleaza afaceri in 95 de tari, avand 15.600 birouri de vanzari si alte 285.000 de asocieri in afaceri.
...2009, an "greu" (si /mai ales) in imobiliare.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ce ne-au mai jupuit agentii!
Mi-am luat apartament cu unul de la Caldwell Banker. Habar nu avea, doar ochii cat ceapa sa ia comisionul, nu i-a pasat de nimic, nici nu stia de acte.

Daca ar cadea si lacomi din astia mari din strainatate, nu ar fi nici o tristete.
Cu cateva mii de euro si maine iti ei o franciza de-aia ce o dau astia ca pe carton la Century sau C.B., bani sa ai si o garsoniera inchiriata, ca te pupa imediat.

BABILONUL IMOBILIAR spunea...

Iris:

S-a concediat sau s-a plecat de buna voie masiv in agentiile imobiliare in aceste vremuri. E un fenomen care are si logica sa.

Sunt, ca peste tot..., in orice domeniu, profesionisti si ageamii. Sita va cerne clar in acest an intr-ale imobiliarelor.

 
Boxlinks - Linkuri utile Director Web