20 octombrie 2008

Ai credit in franci elvetieni? Obligatoriu treci la refinantare. Bancile interzic creditele in CHF.

Banci importante din Romania, Volksbank, Piraeus Bank, Credit Europe Bank, Banca Romaneasca si Millennium Bank, nu mai dau credite in franci elvetieni, iar OTP Bank si Raiffeisen Bank limiteaza acestea. Asta pentru ca riscul acordarii de credit in CHF este cu 25% superior celui acordat in EUR, iar costurile au ajuns similare pentru creditele in ambele monezi.

Daca aveti credite contractate inainte in CHF (cred ca aproape integral au fost de tip ipotecar), mai mult ca sigur ca veti fi obligati sa mergeti la refinantare...!
Cu ce fandoseala si agresivitate in publicitate anuntau si dadeau bancile credite pentru locuinte in CHF cu dobanzi sensibil inferioare in alte monezi (leu, EUR, USD), ademenindu-si clientii...

Un comentariu:

Anonim spunea...

I-AM IMBOGATIT FRATICULE PE ASTIA DE ANI DE ZILE SI ACUM NE MANANCA FICATII, AU CRESCUT RATELE MULT FARA SA ANUNTE, NISTE ESCROCI ORDINARI, CAMATARIE PE FATA.

FERICITI AIA CE NU AU LUAT CREDIT. AM ZECI MIARE SI MI-AU CRESCUT RATA LUNARA CU INCA 60 DE EURO FARA NICIUN DREPT. AM DA GAND SA MERG SI EU LA OPC SI SA INCERC, DAR MI-AU TOCAT NERVII SI NU SE MERITA, ACUM CICA SA LE PUN SI IPOTECA PE GARSONIERA MEA, DESI EU NU AM LUAT CREDIT PENTRU A O CUMPARA, CI PENTRU NEVOI PERSONALE, AM LUAT O MASINA RENAULT DE 7 ANI SI AM MAI REZOLVAT ALTE TREBURI IN CASA.

DE NEINCHIPUIT! OARE ASTIA DIN UNIUNEA EUROPEANA STIU CE JUNGLA E IN ROMANIA ASTA?? CE NE FURA BANCILE CA PE SLUGI SI ISI BAT JOC DE NOI?

 
Boxlinks - Linkuri utile Director Web