28 octombrie 2008

A "pus"-o: Tariceanu nu da salariile cadrelor didactice!

Dupa ce si PNL a votat in parlament legea, unanim, inclusiv fostul ministru-mascarici (cercetat DNA) Adomnitei, Tariceanu a refuzat sa puna in aplicare Legea promulgata deja de Presedintele tarii privind marirea salariilor cadrelor didactice. Cica..."pana la 1 aprilie" 2009! Tare, "tare" ...acest Tariceanu.
Bogdan Olteanu, fost ministru pentru relatia cu Parlamentul, actual Presedinte al Camerei Deputatilor, nepot de tortionara comunista de Primaverii, educat asisderea si ajuns azi...liberal, nevoie-mare!, a promis Sindicatelor la inceputul toamnei ca legea pentru marirea salariilor cadrelor didactice va fi votata, fara probleme. Nici nu s-a "fortat" sa trimita legea la Monitorul Oficial, azi e...la o emisiune de rock, are preocupari omul... Alt mincinos.
Nu stiu altii cum sunt, dar eu..., cand vad acesti venetici... Daca liberalii autentici, responsabili, care au creat istoria acestei tari, Bratienii si altii, ar vedea comportamentul si evolutia celor din fruntea acestui partid azi, s-ar rasuci in mormant!
Urmeaza initiere de motiune de cenzura a Opozitiei (PDL, cu sprijin anuntat de la PSD) si plangere penala impotriva premierului, iar Sindicatele dau drumul la proteste contra Guvernului, in general si contra lui Tariceanu, in special. Si alegeri, mai vin sau nu (plangerea PRM a ajuns la Curtea Constitutionala)..., anul asta? Sau tot...la 1 aprilie? :)
Oare n-ajunge ciordeala de 4 ani si mai vor...astia sa stea-n "miere" in continuare (desi ce au pe maini si/ sau, de multe ori, in cap, e ceva ce duce a rahat) ? Sau e prea mult furat in ultimii ani si prea multa minciuna privind "cresterea...galactica" (pe baza de consumism si credit extern/intern, evaluari suprarealiste cand cu +..., cand cu - , dupa cum convenea expozeului celor ce sunt la guvernare azi...) incat nu mai e si pentru amaratul ala de profesoras cu 600-700 RON?!
Vai de ei...
Vai de tara in care traim.

3 comentarii:

Anonim spunea...

nu da ca el fura pentru ai lui, pentru smecheri si clienti politici.

cum mama dracului mareste la bogati, de exemplu aia care sunt la agentia aia de locuinte unde sunt spagagii si clientii politici, cum zicea Baselu, iar pentru cei de jos, salariatii din invatamant, nu sunt?

o sa mai ia pnlul voturi de la mama si nevasta lui tariceanu si clica lui!

Anonim spunea...

O SA ISI IA PEDEAPSA, VA VEDEA ECEST INS MIZER CE INSEAMNA SA ITI BATI JOC DE DASCALII ROMANI.
URMEAZA SA INTRAM IN GREVA, NU NE VOM LASA PACALITI DE MINCINOSUL ASTA.
PNL ISI VA VEDEA NASUL IN ALEGERI, FARA TAGADA.

BABILONUL IMOBILIAR spunea...

@ lens:

vom trai si vom vedea. Simptome sunt.

@ invatator furat:
Logic ar fi ca PSD sa voteze alaturi de PDL motiunea de cenzura cauzata de refuzul PNL de a respecta legea ce au votat-o toti pentru a va da salariile. Si in cele din urma sa intre in aplicare.
Nu se stie, e campanie electorala, deci, vedem ce va fi.

 
Boxlinks - Linkuri utile Director Web