28 octombrie 2008

"Doctorul", FELIX, arestat :)...Si Tanga (pardon, Tonga) pleaca din Irak :)...

"Doctorul" * nu primarul cel mare al Capitalei... Felix * nu cel cu "Antene" intr-ale Securitatii, presedintele "de onoare", sa te prapadesti de ras, "don profesor" americanu', cu diploma "facuta" prin corespondenta...si alte "inalte studii" la Crescent, Secu', PCR... a fost arestat de autoritatile din Mexic. Tipul, Felix Arellano, poreclit "Doctorul", era lider (al doilea, ce-i drept...) intre traficantii de droguri mexicani, urmarit in Statele Unite.

Despre poznele (ca sa nu fie denumite altfel...!) prof.doctorului nostru de la Capitala, am mai postat (si despre obtinerea titlului de profesor univ.), despre ale prof.doctor "el lider maximo" de la "pur"-ul PC.R (Partidul Conservator din Romania, nu va ganditi la altceva), tov.Dan, Voculescu Dan "Felix", elocvent e si articolul recent din cotidianul "Ziua":

Falsul doctor Felix. Informatorul sef al Partidului Conservator, profesorul Dan Voiculescu, s-a manjit cu o diploma de doctor pe care a achizitionat-o de la o universitate americana ilegala * Dupa ce si-a adjudecat de la Pacific Western University statutul de doctor cu numai 240 de dolari, “Felix” Voiculescu s-a grabit sa predea la ASE.
Dan Voiculescu a fost profesor la Academia de Stiinte Economice. A predat pe banii contribuabilior, numai el stie ce si cum, ani buni, foarte buni pentru buzunarele lui. Dupa cum stiti, ca sa fii profesor de Universitate trebuie sa ai patalama de doctor. Ei bine, Voiculescu are una romaneasca, obtinuta cu sudoarea fruntii Crescent, in 1987, chiar de la ASE. Cum doar o diploma de doctor nu dadea bine la CV, “dom’ profesor”, asa dupa cum se lauda peste tot ca i s-ar spune, s-a gandit sa o altoiasca pe cea romaneasca cu pedigri american.

Asa se face ca, in 1990, cand toata lumea era ocupata cu libertatea fesenista, Voiculescu s-a pus cu burta pe carte si a studiat cat a fost ziulica de mare, prin birourile Crescent, pana ce a obtinut, tocmai in indepartata America, la institutia de invatamant Pacific Western University o diploma de doctor. Pana aici nimic senzational, o sa ziceti. Asa a gandit si “dom’ profesor”, ca doar nu a fost primul autohton care a ajuns doctor in America. Apoi, ce mare scofala o fi sa obtii o diploma la Harvard, ca multi altii, si-a zis Voiculescu. Si pentru ca a dorit sa fie mai breaz decat confratii din Comertul Exterior, viitorul sef PC a ales Pacific Western University special pentru renumele ei: de scoala neacreditata in Statele Unite si aflata de zeci de ani pe lista neagra a universitatilor din toata lumea, o paria in sistemul american de invatamant. O facultate fara sediu, o progenitura care pentru cativa arginti te face intr-o clipita doctor in ce vrei tu, desi nu are voie sa emita astfel de diplome. Pacific Western University este o pseudoinstitutie care, din cauza scandalurilor, isi schimba denumirea si locatia ca pe ciorapi. Murdari, evident.

Dar credeti ca Voiculescu s-a oprit aici? Nu. Dupa ce si-a pus pe picioare intunecata firma GRIVCO, el s-a gandit sa predea ce stie - pardon, ce nu stie - la ASE. Si uite asa, incepand cu 1996, Voiculescu a ocupat vremelnic, la universitatea cu “bila care nu mai cade” din Piata Romana, Catedra de Relatii Economice Internationale, disciplina Competitie si Competitivitate!!! Si a tot predat Voiculescu la “competitivitate” pana cand s-a oripilat de faptul ca si alti profesori au avut tupelul sa-l imite, sa-si procure diplome false si sa intre astfel in “competitie” cu el. Dintr-o data, “dom’ profesor” s-a vazut detronat din fotoliu de doctor cu patalama desueta, ilegala conform Statelor Americane. Efectiv, dar efectiv, Voiculescu s-a oparit la nervi si a dat un comunicat moral - efectiv moral - pe site-ul sau efectiv personal: Din 2003 mi-am suspendat cursurile in semn de protest fata de usurinta acordarii titlului de doctor unor persoane cu o moralitate sau profesionalism indoelnice. Curat murdar, coane dom’ profesor. Pai sa vina oricine sa se faca ilegal doctor in stiinte, ca dumneata? Nu se cade! Asa ca noi, in acest caz moral, suntem alaturi de dumneavoastra si va rugam sa va tineti de cuvant, sa nu va mai intoarceti la catedra, ca nu merita sa fiti coleg de birou cu imoralii astia care au atentat la pudoarea dumitale de doctor in “cunostinte”. Apropo, “dom’ profesor”: Ce drac’ dom’le, nu puteai sa obtii o diploma mai acatarii, te-ai calicit tocmai la asta si ti-ai cumparat-o de la Pacific, unde costa doar 240 de dolari!?! Zau asa, nu da bine la Cv-ul pe care il afisezi pe toate site-urile care iti apartin. (Pentru studiu cercetati www.danvoiculescu. net, www.danvoiculescu.ro, www. pur.ro, www.aoar.ro etc.)
Pacific Western University (PWU), institutia care i-a eliberat lui Dan Voiculescu diploma de doctor in 1991, si-a schimbat in 2007 numele in California Miramar University (CMU). Nu s-a schimbat insa nimic in nivelul de pregatire pe care il ofera asa-zisa universitate, nefiind acreditata de nici una din agentiile recunoscute de Departamentul American pentru Educatie.Diplomele emise de fosta Pacific Western University nu au, practic, nicio valoare in fata companiilor private sau a institutiilor publice. Mai mult, potrivit legislatiei americane, folosirea in unele state a acestor diplome este ilegala sau cel putin supusa unor restrictii, tocmai pentru a preveni eventuale fraude.In California, unde regle­mentarile in acest domeniu sunt probabil mai blande, universitatea a primit aprobarea sa functioneze din partea Biroului pentru Educatie Privata, ceea ce insa nu echivaleaza cu acreditarea, si nici nu permite organizarea de studii de doctorat.Cu atat mai mult cu cat toate cursurile se desfasoara la distanta, prin Internet, universitatea neavand sali de cursuri, laboratoare si toate celelalte facilitati care se regasesc intr-un campus universitar adevarat. Sub vechiul nume, acela de Pacific Western University, institutia a fost implicata in nenumarate scandaluri, fiind acuzata ca nu respecta criteriile necesare pentru activitatea academica, astfel ca functioneaza, practic, ca o “fabrica de diplome”.In 2004, autoritatile americane au realizat chiar si o ancheta privind universitatile neacreditate, Pacific Western fiind una dintre cele nominalizate ca eliberand diplome ce pot fi daunatoare pentru reputatie.

Aceeasi diploma, demisie la Dublin. Nici pe plan international universitatea nu se bucura de vreo apreciere. In 2005, in Irlanda, a izbucnit un urias scandal de presa, dupa ce s-a descoperit ca principalul consilier pe probleme stiintifice al Guvernului de la Dublin, Barry McSweeney, si-a luat doctoratul in biotehnologie si biochimie la Pacific Western, dupa numai un an de studiu.In urma scandalului, McSwe­eney a fost obligat sa-si dea demisia.

La data respectiva, cotidianul “Irish Independent”, care a declansat investigatia, califica universitatea ca fiind “lipsita de orice autoritate si reputatie in lumea academica”. De altfel, vizitand site-ul universitatii, singurul lucru care poate fi remarcat despre institutia “academica”, este acela ca ofera cele mai ieftine diplome. Chiar si in comparatie cu alte “fabrici de diplome”. Tineti-va bine: Pacific Western University percepe doar 240 de dolari pentru un curs de licenta. Altfel spus, doctoratul lui Voiculescu nu este doar lipsit de valoare, ci si foarte ieftin. Apropo final: Daca irlandezul McSweeney si-a dat demisia din guvernul de la Dublin, dumneata, dom’ profesor Voiculescu nu vrei sa-i urmezi exemplul si, macar asa, de ochiii lumii, sa nu mai candidezi la alegerile din noiembrie!?! Dupa cum stii, Parlamentul este plin de falsi si imorali; dupa ce te-ai suspendat din profesorat, suspenda-te si din activitatea parlamentara, ca s-au saturat romanii sa te plateasca. Asa zic sondajele de opinie. “Parol doner”, monsieur Voi­culesco. Pacific Western University este o pseudoinstitutie care, din cauza scandalurilor, isi schimba denumirea si locatia ca pe ciorapi.”(www.ziua.ro, 08.09.08).

Adfland ca va candida Ion Talpes in sectorul 4, unde umple actualmente de pomeni locuitorii saraci de acolo, Voiculescu a tulit-o in Colegiul 8 (PSD+PC punandu-l pe Cristian Topescu in lupta cu Talpes, in Colegiul 7). Oare Cristian Topescu isi mai aminteste de noaptea in care a fugit Ceausescu, in 1989...si ce spunea dansul despre Ceausescu si despre securistii criminali ai sistemului comunist sub Ceausescu?

Printre "mandrele" ...realizari ale lui Voiculescu, fost candidat neimplinit la postul de vicepremier, fost senator (declarant in fals ca nu a colaborat cu Securitatea), ar fi si Legea renationalizarii, asa-zis de aparare a "chiriasilor" (nu vorbim de dramele unor oameni nevinovati, chiriasii, din cauza ca fostii proprietari si-ar putea redobandi locuintele lor ori ale inaintasilor sau de smecheriile unor falsificatori de drepturi litigioase etc, chestii care trebuie tratate de Justitie si Statul roman cu responsabilitate si nu in dispretul legii) sau Legea prin care numita Sefa la Loteria Nationala pe vremea cand era in Guvernul Tariceanu, Liliana Minca, impreuna cu angajatii L.N. ar incasa 10% din profitul Loteriei (ce munca, speteala mare!...) ambele inca n-au fost promulgate de presedintele Basescu...

...In Irak, patria altui fost dictator-frate al lui Ceausescu, S.Hussein (si tov.Voiculescu era slujbas de frunte al regimului...), un minuscul stat de aproximativ 100.000 locuitori, Tonga (nu..."Tanga", scuze..., dar cam pe aproape... :) ), isi va retrage contingentul militar din Irak inainte de sfarsitul anului, conform unei declaratii a generalului de brigada Tau'aika 'Uta'atu . www.agerpres.ro Niciun soldat din Tonga nu a fost ranit sau ucis. Ferice de ei...!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Pentru doctorul de la Capitala, mai asteptam ceva, inca, de bine, mai palpaie o oarecare speranta de a indrepta ceva in administratie, in trafic si alte aspecte din Bucuresti, dar de la Motanul Felix secu-comunistul, in politica, el exista doar ca are televiziuni, radiouri si ziare, pe care le foloseste pentru laudarea sa si a PSD.

BABILONUL IMOBILIAR spunea...

@ pompi:
Pentru Bucuresti, e bine sa se intample de bine, inclusiv sa faca ceva real Oprescu. Slab pana acum.

 
Boxlinks - Linkuri utile Director Web