25 octombrie 2008

Doi ziaristi...CU SANGE: Nasu' si Badea.

B1 tv, Nasu' Morar : "Guvernul isi bate joc de poporul roman!".
Antena 3, Badea:" Bancile ne fura"..., "nu isi asuma niciun risc!"...
Indiferent de ce simpatii au/ nu au acestia sau oricare dintre noi, sunt (cel putin...) astea doua chestiuni in care oamenii astia, ziaristi, au curaj, "au sange"!
...si o intrebare:
- care e ziaristul de la Antena 3 care si-a permis sa faca "mincinos" un politician PSD, sa-l contrazica in direct? Politicianul e "o ea", fosta "preasfioasa" si vajnica PRM-ista, Lidia Olguta Vasilescu, care spune ca "vin ungurii sa ne ia tara, fac agitatie..., lumea e foarte agitata etc". Iar ziaristul "unde ati auzit, vazut dvs asta?" ...Olguta:" am fost..., am vazut..." etc, incerca disperata sa lase impresia ca mai e putin si incepe razboiul in Mures.... "Dna, eu sunt din Tg.Mures, lumea isi vede de treaba, nu intereseaza pe nimeni asa ceva, cu invatarea de catre copiii romani a limbii maghiare, ce zice M.Bela".
Dincolo de imbecilitatea propunerii lui Marko Bela, strict electorala, ca sa (se) mai agite si el..., dupa ce celalalt partid maghiar vrea sa faca referendum pentru "Tinutul Secuiesc" (alta ineptie)..., tare, ziaristul asta! N-a fost penalizat, nu a fost retrogradat, nu i s-a imputat nimic, mai traieste...?! :)

4 comentarii:

Anonim spunea...

Biblio, cei doi "ziaristi" sunt la vedere, pe tv, d-aia ti se pare ca mut muntii! Dar cei care au semnalat primii aceste chestiuni grave au fost ziaristi din presa scrisa! Au facut documentare, au gasit argumente!! Cei doi doar preiau! E si asta, insa, un merit. Doar ca sa fim corecti, ti-am spus aceste "detalii".

Anonim spunea...

ma, da daca Badea nu era pupincurist la Motanel sub coada si Antene, era ceva de capul lui. Asa, doar ras si mitocanie, vorbe smechere si batjocorire. Cui ii place, sa se uite, e liber.
iar de nas, ce nu stim ca e frate de cruce cu Gigi stelistul?
dar e adevarat ca le zic dintr-o bucata, nu se feresc!

BABILONUL IMOBILIAR spunea...

@ simona ionescu:
Cu siguranta ca, in cazul lui Badea, mai inainte subiectul e in "gura presei"...scrise, apoi la el. Dar la Nasu', nu prea...In genere, chiar el insusi a declansat anchete si/ sau dezbateri.

Stiu ca tu, venind din presa scrisa..., esti mai aproape de ziaristii de aici. Si vedem bine cata abundenta e de fel de fel de potlogarii, furaciuni, minciuni etc demascate de ziaristi de toata isprava. Stii, chiar nu conteaza ca unii sunt partizani in clar, cata vreme nu merg la paroxism (cu un varf atins de "antene"...) si noi, cititorii, aflam adevarul despre x sau y (persoana) ori nu stiu ce eveniment/ fapta/ intamplare.
Cu televizorul, cum stii..., e mai usor de retinut cutare si...cutare. Sunt momente in care ambii ziaristi la care m-am referit chiar muta "muntii", creeaza "curent" si..."au sange" :).

@wass:
Cum am zis in postare, fiecare e cu simpatia lui, oricare ar fi. Insa, la final..., pastrez impresia din titlu, pentru ambii.

Anonim spunea...

Babilon,
n-am vrut, doamne fereste, sa-i subestimez! Da, ai zis bine, ei creaza curente! Dar anchetele propriu-zise le fac altii. Asta am vrut sa marchez. Fiindca lumea, in general, vede doar vedeta de la tv. Asa e si cu topul ala "Zece pt Romania".

 
Boxlinks - Linkuri utile Director Web