29 octombrie 2008

Fenechiu si Duvaz, dezvoltatori imobiliari "destepti". Sefa la ANCPI, cercetata penal; arestari in primaria lui Oprescu s.a.

Fenechiu, "cadrist" de frunte al PNL, "face" biserica pe banii Guvernului (din vistieria contribuabilului, evident), "tragandu-si" 400.000 EUR pentru construirea unei biserici în cartierul sau rezidential Ion I.Bratianu de la marginea Iasiului, in colina Buciumului (www.ziare-reviste.ro). Bravos, ia uite cum "sare cu banu'..." Tariceanu pentru cumatrul sau de la Iasi!
Mai stiti in anii anteriori cand Magureanu, fostul sef SRI, isi facea pe comanda PSD drum cu utilitati pana la viloiul lui...sau cand un smecher prefect PNTcd (ce a ajuns acest partid, cu mancatorii, sfori si mizerii de toata jena...!!) "tragea" sosea pana la vila ce i-o ridicase maica-si ori ce "turnau" fratii Sechelariu (PSD) prin Bacau etc?
Guvernul asta insa..., mincinosul nr 1 si cel mai corupt si traficant de influente din istoria Romaniei!
...iata-l si pe fostul ministru si actual deputat PSD B.N.Duvaz in ipostaza de dezvoltator imobiliar de zona "O" in Capitala: P+5, in zona Kiseleff-Aviatorilor (str. E.Porumbaru nr 82-84, sector 1).
Tot din..."bugetar"? E..., se asociaza omu', gaseste el :) . PUZ-ul lui Duvaz iese azi de la Primaria lui Oprescu (aia Generala), loc unde, iata..., se "preumbla" escroci imobiliari, traficantii de "ponturi" imobiliare.
Tocmai a fost pusa sub urmarire penala si Ileana Spiroiu, şefa Centrului Naţional de Geodezie, Cartografie, Fotogrammetrie si Teledetectie din cadrul Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara-ANCPI (www.evz.ro) , iar 14 persoane implicate (inclusiv insp.asistent Braniscan Marius, de la Directia Utilitati din Primaria Capitalei (www.romanialibera.ro). Jaf si furt...Identificau batrani pentru a fi escrocati cu imobilele (preponderent terenuri) ce le detineau, mai cu seama cei fara urmasi...
Asta e doar inceputul, pentru ca aceste 14 persoane implicate in jaful imobiliar si escrocherie au folosit o sumedenie de complici pentru a insela batranii.
Ideea e sa se si concretizeze ceva, procurorii sa-si duca munca pana la capat, iar judecatorii sa nu-i faca iar scapati, cu...ceea ce stim ca e-n practica incetatenita in Romania in aceste situatii.

3 comentarii:

Anonim spunea...

In Primaria Capitalei e un adevarat stup de muste, care stau la rahat si fura de rup. Cateodata, mai da cate unul afara, mai e prins cu plicul sau cere mita, acuma i-a arestat. Si? Nimic, lucrurile merg la fel, asa cum vor merge in continuare, pentru ca asta e sistemul in Romania.
Vai, ce binefacere ne-a facut primarul asta nou, cu suspendata lui si ce mai abera, auziti, ne da caldura!?!?!?

Anonim spunea...

Mos Duvaz, cand te uiti la el...
Nu e si asta fost PD-ist, ca Marinescu PC-ist? Ma da bine le mai merge cand pleaca de la partidul lui Basescu! :)

Cum so face ca se apuca Duvaz de imobiliare cand e cam totul in picaj in aceste imobiliare umflate ani de zile?

BABILONUL IMOBILIAR spunea...

@ anonim:
Birocratia de la primaria capitalei e de notorietate. Copuptia e suspectata ca fiind endemica, din cand in cand, mai apare cate o cercetare penal, cate o arestare...
Razultatele finale conteaza, sa vedem...

@ uraia:
cand ai bani, te apuci de imobiliare in orice timp, chiar si cand piata scade. Poate fi si asta un moment de achizitii bun pentru cei cu cash.
Despre politicieni, stim prea bine, afacerile imobiliare ale multora sunt demne de invidie. Bugetari, bugetari, dar unii..., mai descurcareti?! :)

 
Boxlinks - Linkuri utile Director Web