31 octombrie 2008

Tariceanism: lubenitarii "prostanacului" Geoana, 2.000.000 lei (noi). Sectorul 6, Bucuresti, zero!

Tariceanu continua actiunile absolut stupefiante ale sale la sfarsit de mandat la guvernare.
Batandu-si joc de locuitorii ultimului sector al Capitalei (si ca preferinte...pentru PNL), sectorul 6, intrucat au ales un primar PDL, Tariceanu si guvernul sau au decis ca ei nu trebuie sa primeasca niciun leu !!!...
Nu e nevoie de reabilitari termice, de drumuri, de parcari, locuri parcare, gaze etc (sect.6 extinzandu-se imobiliar mult in ultimii ani, gen Militari-Rosu, Prelungirea Ghencea etc) sau problemele dificile ale celor din zona mai departata a Giulestiului legate de inundatii, infrastructura etc...
Dar daca "fraticul" Geoana are nevoie de 2.000.000 lei (douamilioane lei noi), sa iasa si el parlamentar oltean de Dolj la lubenitari (Funar vroia sa candideze acolo, dar a anuntat in ultimul moment ca s-a gandit sa nu-l "faca de rasul lumii pe Geoana"...), in Dabuleni (oameni simpatici si muncitori, de altfel), sa nu-l sprijine tov. lui, Tariceanu?
Pai datorita cui a putut sa stea in guvernare PNL si Tariceanu premier? Era musai o recompensa, ce naiba, pe "banii...lui", ai..."poporului" de grija caruia nu mai poate..., asa, "la spartul targului". Ca a mai fost si, de exemplu, sediul aproape degeaba in buricul Bucurestiului pentru ONG-ul pastorit de madam Geoana, cu fonduri "de importanta nationala" (paranteza: intrebata la Antena 1 despre un program adresat sanatatii femeii, nici macar nu stia numele sportivei care era in actiunea sa..., "imi scapa acum...", ghinion ca nici redactorul emisiunii habar n-avea...) si alte "pupaturi" cu iz electoral (local, national) ori ba, la vedere ori "pe sub mese", ce sa...?!
Unii, mai mucaliti, ar putea zice ca..."e dinamovist, in sectorul 6 e doar Rapidu' si Steaua"... :) .
Mai poate sa se compromita mai mult decat atat un om politic care pedepseste oamenii dintr-un sector al Capitalei tarii doar pentru ca nu a ales primar de-al sau si nu a votat cu partidul sau? Mai poate, desigur.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Si-a batut joc de toti romanii in acesti an, nu doar de locuitorii din sectorul 6, acest Tariceanu, mai putin de acolitii lui.
Sunt simpatizant PNL din 1990, dar mai proasta politica liberala n-a fost niciodata in istoria PNL ca acum.
Acum, Tariceanu trage ponoasele politicii de stanga dusa cu concursul si comanda PSD.

Anonim spunea...

HAI SA-I VEDEM ACUMA LA MOTIUNE, CA DACA AU FOST TINUTI DE AI LUI GEOANA LA PUTERE, CU CARE AU IMPARTIT TOTUL, ACUM MACAR PSD SA DEA DOVADA DE BUN SIMT SI SA NU MAI VORBEASCA AIUREA: DATI JOS SMECHERII DE LA PNL CU GUVERNUL LOR DE INCOMPETENTI! CHIAR DACA VA MAI SCADE SI VOUA CEVA CIOLAN, HAI, TOV.GEOANA, CA SE POATE, DA CU VOTUL PENTRU SI DA AFARA GUVERNUL, CHIAR DACA NU MAI ARE DECAT VREO 3 SAPTAMANI LA PUTERE, DAR SA IA UN SUT IN CUR SI SA SA DUCA DRACULUI!

BABILONUL IMOBILIAR spunea...

@ Asterix:

E urat ce a facut cu bucurestenii din Crangasi-Militari-Giulesti-Drumul Taberei-Ghencea-Valea Oltului-Prelungirea Ghencea..., nedand nimic de la buget.

@ Popeye:

In campanie electorala, se intampla multe.

 
Boxlinks - Linkuri utile Director Web