15 octombrie 2008

Muieri "all inclusive": Verginia (PRM) si Doina (PNL), recordmene!

Cadrele didactice demonstreaza azi. Iar majoritatea lor incaseaza salarii mici, chiar de mizerie. Intr-un sistem de invatamant virusat, sunt cativa..., maharii din centrele universitare, care isi "trag" salarii babane, iar cei de jos..., vai mama lor, 6-7 mil lei vechi (la debutanti) etc.
Evident, parlamentarii sunt si ei "la varf", 54 dintre ei avand timp sa predea la...tzaspe facultati, simultan cu...deplasari "afara" sau AGA, CA sau majorari in continuu de venituri sau afaceri sau trafic de influenta sau...sau...sau...
Recordmena nationala este proaspata numita (cu mandat pentru 9 ani, din partea PRM) la Curtea de Conturi, madam Verginia Verdinas, fosta senator, care a predat la 8 (opt) facultati deodata...! Ea a candidat si pentru functia de Primar General al Capitalei...E muierea PRM "all inclusive".
Ca si tipa mult hulita de la PNL, Doina Dascalu, cu tot vreo 8 (opt)..., dar CA si AGA, in care e prezenta, incasand miliarde de lei vechi, chiar si cand nu a fost prezenta la sedinte! Se stie ca si ea a fost trecuta la Curtea de Conturi, de liberali.
...Ambele meritau, nu?
Da' de...8 (opturi...) or mai avea timp? Sau pe fuga...sau n-or mai putea si... :).

3 comentarii:

Anonim spunea...

Mi-a placut ce "bagi", ia uite-i pe astia..., cu parlament si partide scotand muierile la PRODUS? Ce tara avem, frate!!!!???

BABILONUL IMOBILIAR spunea...

@ zalau:

Da, cam asa e...
Interesul poarta...fesul! "Fabricat in Romania"! (?)...

Anonim spunea...

Astea sunt niste imbecile, sunt folosite pentru capatuiala, pentru ca partidele sunt puse pe furat.
Sa nu se mire PNL ca va fi "ciuruit" ca pe o carpa in ce va urma in politica din Romania.
S=au capatuit multi pe aranjamentele cu politica, dar mai nenoriciti ca liberalii n-au fost cred nimenea.

 
Boxlinks - Linkuri utile Director Web