28 octombrie 2008

Negoita, opreste...Luxten-ul CRETIN! Oprescu, caldura nu e LUX, da "drumul"! Ia-l la palme/suturi pe Rambo-"Ramba" !

In zona parcului I.O.R., pastorita de Liviu Negoita, ard becurile Luxten-ului in nestire, ziua in amiaza mare (azi, la 10.30 !!!). Plateste..."turcu'..." sau cetateanul din sectorul 3?

In timp ce astia de la Luxten, in cretinismul lor, lumineaza ziua...Soarele :) si, e drept..., aleile frumoase si verzi din imprejurimile I.O.R., dl Oprescu nu a dat caldura si celor ce stau in Sectorul 3 (si ceva din Colentina). Domnul General (primar), lasa naibii rezbelul cu Negoita PDL-istu' de la 3, da caldura si la astia din 3, ca ..."si ei sunt ai nostri"!

...Tocmai afirma fitosul ala de la RADET, Ramba, cica s-a decis, cu Primaria Generala in discutii cu astia de la Centrale sa achite dea datoriile etc. Nu intereseaza pe nimeni gargara si aiuristica, e treaba voastra, dar domnule Oprescu, n-ai sughitat zilele astea..., de la aia arondati la CET Sud din Sectorul 3? Casca ochii, altfel...

3 comentarii:

Anonim spunea...

Excelent, credeam ca eu cand am trecut azi pe Baba Novac faceau proba, cumva, toata strada era full de becuri.
Nu era 10.30 cand zici ca ai fost tu, era 1, pe onoarea mea!
Ce tembeli!

Anonim spunea...

Negoita e un meserias, lasa-l ma pe asta, a facut treaba foarte buna la noi, ne mancau sobolanii si era totul straveziu, stau pe str Fetesti in zona Ozana, acum ia vino sa vezi?

Si sa stii ca si la mine arde un bec cam odata la 3 zile in zona, la coltul strazii. Nu stiu daca sunt tot astia cu Luxtenul, da-i in ma-sa.

Sa nu uit: ne-a dat si noua caldura Oprescu, dar majoritatea tin pe zero contoarele, lipsa de bani, bagam pe ger, e criza, se vede bine ca e groasa!

BABILONUL IMOBILIAR spunea...

@ blog de sport:
se fura in diverse moduri...

@ anonim:
Nu se putea ca sa nu se dea caldura in Bucuresti, era scandal mare.

 
Boxlinks - Linkuri utile Director Web