25 octombrie 2008

Pe care liberal sa credem, Patriciu sau Zamfir?

Dinu Patriciu. Mare bogatas roman (poate chiar cel mai mare). N-a investit intr-ale imobiliarelor mai nimic cand piata era in crestere, dar dupa ce a luat banii (si) de la cazaci pe Rompetrol, investeste acum, pe o piata in scadere clara..., retras din politica "directa", dar ramas in "umbra" sustinator de vaza (atat pentru PNL, cat si pentru PSD; motivele lui, banii lui!)... Miliardarul liberal a afirmat (intr-o emisiune din aceasta saptamana la Realitatea tv): "Investesc acum, pentru ca piata imobiliara va scadea inca mult timp, aproape 3 ani si, dupa aceaa, ceea ce cumpar sau construiesc eu va avea valoare mare".
Gabriel Zamfir, fost nr 1 la Uniunea Imobiliara (UNIM) pe tara, actualmente numai pe zona Bucuresti-Ilfov, cu activitate de ani de zile in imobilare (agentia imobiliara "Romlider" s.a.) in Otopeni si zona nord a Bucurestiului, dezvoltator imobiliar, cu mare avere acumulata (inclusiv zeci de hectare de teren s.a.m.d.) in Ilfov-Otopeni, "sef" la parlamentarii chiulangii din Romania, actual candidat pentru post de senator (PNL) intr-un colegiu ilfovean. Acesta zice ca...( intr-o dimineata din saptamana aceasta, la OTV): " Piata imobiliara va mai scadea pana la vreo maxim 6 luni...".
In care liberal sa ai incredere, ca sa nu iei teapa (vinzi/ cumperi/ construiesti sau...nu)?

4 comentarii:

Anonim spunea...

NU STIU DACA SE MERITA SA CREDEM PE UNUL SAU ALTUL. AMBII..., NISTE SMECHERI, PROFOTORI, SI FURACIOSI. DECI, INEVITABIL, MINCINOSI.

CRIZA AIA DACA INTRA LA NOI NE INDOAIE.

Anonim spunea...

Piata imobiliara e cazuta si va cadea si mai mult, cum a si urcat, e clara, desi multi mai incarca a tampi lumea ca sa ia inca preturile oricum mari, si dupa ce astia de la apartamentele vechi au mai scazut fortat preturile, iar aia de la cele noi nu mai au cui sa vanda.
E groapa mare si la noi in agentie, cu terenurile si casele se mai misca, mai cu seama in zonele apropriate de Bucuresti.
Ieri am citit ca s-au inchis o treime din agentiile imobiliare de aici, dar mie mi se pare ca sunt mai multe si chiar o sa mai cada.

Anonim spunea...

Zamfir sa ne mai lase ma cu vedetismul si priceperea lui. Stie si el cum a facut banii din imobiliare, lua si revindea dupa acea in profit foarte mare, intermedia cu comisioane de...numai el si proprietarul stiau sau agentii lui de la Otopeni si acum vrea sa fie senator.

Astia sunt oameni care nu au ce cauta in politica. Dar daca e loc de tras sfori si de mancat rahat, se baga si el, ca se pricepe

BABILONUL IMOBILIAR spunea...

@ ada & ron & peste:

pareri si pareri...E vorba de interese.

Ca se fac putine afaceri in agentii actualmente e clar. Nici viitorul prea apropriat nu e roz.

 
Boxlinks - Linkuri utile Director Web