22 octombrie 2008

Primarul Constantei contruieste case pentru tineri! Ieftine.

Dupa ce acum o luna Radu Mazare (PSD), primarul constantenilor (ajuns in politica dupa experienta a la Iliescu cu..."mai, animalule" si deputatia pe listele PD) declara "Umblu cu masini decapotabile, cu gagici, dar nu conteaza, ca am facut treaba. Pai, da, mai, ce radeti?! As fi avut treaba daca as fi umblat cu gagici urate" si..."Daca facem politica cu casca, noi construim, daca facem cu tiganeala, facem cum au facut astia patru ani",...dupa ce vara de vara incaseaza "taxa" si injuriile celor ce intra in Mamaia, acesta procedeaza la un lucru salutar si pentru care merita sincere felicitari: construieste locuinte ieftine (REAL iefinte!) pentru tineri !
Inca din luna mai a procedat la o tragere la sorti in prezenta mass-mediei si a reprezentantilor tuturor partidelor ce au reprezentanti in Consiliul local (cu exceptia reprezentantului PNL), pentru "reordonarea celor 16.394 de dosare depuse de tineri pînă în 35 de ani, în vederea cumpararii unei locuinte ieftine"
Preturi? "Garsoniera va putea fi achizitionată cu aprox. 15.000 de euro, iar apartamentul, cu 30.000 de euro. Constructia celor 1.044 de locuinţe - 720 apartamente şi 324 garsoniere - va incepe anul acesta, iar la anul va fi gata", spunea R.Mazare in luna mai a.c.
"Eu garantez că, atît timp cît voi fi primar, voi construi aceste locuinţe". Bravo, domn primar! Asteptam confirmarea si punerea in practica.
Nu a respectat faptul ca in mai spusese ca va incepe constructiile inca din toamna asta, insa acum e cert ca incepe..."trecute-fix" pe "8 ianuarie, un program destinat ajutorării tinerilor până în 35 de ani, fără locuinta".
Nu se stie nici daca preturile vor fi acelea spuse anterior de Mazare, dar spune ca vor fi vandute catre beneficiari "la pretul de cost"...si, in plus, va exista "subventionare a dobanzilor unui credit ipotecar de maximum 100.000 EUR".

Dar ramane ferm proiectul atat de necesar, ramane si primarul-forever Mazare..., pe care, cel putin din acest punct de vedere, ar trebui sa fie copiat de multi altii.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Bravo lui! De aia si iese mereu. La sectorul 2, in Bucuresti, ceva similar vroia sa faca ala care e acum viceprimar de la PNG, ala al lui Becali, dar nu l-a votat lumea ca era de la Becali si in plus e si Ontanu-Hotanu smecher de smecher, cu vopseli, acadele, malai etc..., a prins alt mandat

Anonim spunea...

Pe Mazare nu poate sa-l dea, ma, nimenea jos, la ce face. O fi si furat, doar e cu mana in miere, ce naiba?! O merge si cu femei, daca are bani cu galeata, ce sa faca?!
Important e ce face pentru orasul Constanta si oameni.

 
Boxlinks - Linkuri utile Director Web