16 octombrie 2008

Tariceanu a descoperit...America! Guvernul se trezeste din "betie". Cum va evolua piata imobiliara in criza economica?

...Ce se va intampla cu creditele ipotecare, cu...piata imobiliara, ca urmare a situatiei actuale financiar-bancare si perspectiva economica a UE?! E greu de intuit?
"200.000 euro apartamentul de 2 camere din anii comunisti..., 3.000 EUR/mp la alea noi..etc etc etc.", tunau si fulgerau "deontologii" pietei imobiliare, sefii de pe la (unele) agentii smechere, baietii -"destepti" sau "baietii-de-baieti"...(vezi presa scrisa, audio-vizuala si niste chestii pe on-line-ul romanesc...). Vai mama lor, prastie, varza, ma!!!
"Toata lumea e blocata, nu mai exista incredere intre banci, nu se mai pot credita intre ele, nu se mai fac investitii..." si Romania inerent va avea probleme, "70% din exporturile romanesti sunt catre UE"..., ne avertizeaza primul ministru.
" Sa ne intelegem: nu putem fi o insula de prosperitate intr-un ocean de... ", zice acum premierul Tariceanu, la Bruxelles.
Pai, ati descoperit...America, dle Tariceanu? N-ai zis matale EXACT asa ce acum spui ca "nu e...", de luni si luni de zile?!
Murdarie mare in politica romanesca...Mai vin si alegerile in vreo luna-juma'te..., guvernul se treste parca dintr-o "betie" lunga si vede ce prapad a facut in juru-i, disperat...!!! Dar fiind "in miere...", cauta orice sa fructifice pentru a ramane acolo si post-30 nov.2008.

Dezastrul e mare..., iar perspectiva economica a lumii, recte UE, e recesiunea.
Vine "foamea"...Prudenta, cuvantul de ordine, deci !!!

2 comentarii:

Anonim spunea...

TARICEANU E PENIBIL,NE-A BOMBARDAT CU CRESTERE ECONOMICA DE 9% SI AUTOLAUDE (NEMERITATE) DE DOI-TREI ANI,PENSII,SALARII,POMENI,CADOURI.ACUMA ZICE CA NU ARE BANI BUGET SI CICA VINE CRIZA SI LA NOI.CORECT,OMUL E INCONSTIENT,MINCINOS SI SMECHER.
A AJUNS GARSONIERA 20.000 DE EUROI?CAND VOI CITI SI VOI VEDEA ASTA,ATUNCEA MA SEPAR SI EU DE BABACI!

BABILONUL IMOBILIAR spunea...

@ anonim:
Nu stiu daca va ajunge garsoniera 20 mii EUR in Bucuresti, dar e clar ca acest guvern, tinut cu zile de simpatia PSD si ura contra lui Basescu, a dat-o in bara..., cum zici si tu.
Cum ii imbata pe unii puterea si se cred vesnici acolo...(si cu nici 20% din sustinere parlamentara)...!

 
Boxlinks - Linkuri utile Director Web