24 februarie 2009

Niste imobiliare..."ramase" (de) la unii...

Alte smenuri (inclusiv imobiliare) ale (unora) dintre cei "de sus" din PNL...ies la iveala.

E.Nicolaescu, fost ministru la Sanatate, unde a "prestat" cum se stie..., nu vrea nici picat cu ceara sa elibereze locuinta RAPPS (...avere, nu gluma!, mai cu seama imobiliara..., la dir.general al acestei institutii, G.Surdu), primita cu chirie moca de la stat, cat a fost demnitar. Are aproape 3 luni de cand PNL a pierdut alegerile si a iesit din cartile guvernarii. Deh..., metehne...


Alt actual parlamentar PNL, Dan Radu Rusanu, a..."pus-o" si el la Sinaia (comparatia cu Nicoalescu, aici, e totalmente disproportionata; smenul imobiliar ramane identic).
Procedura ?... "Meserias" Rusanu :) !
In cauza e implicata si situatia Hotelului International din Sinaia, pe la a carui sefie a Cons. de Administratie (C.A.) a trecut si renumitul doctor Bradisteanu (fost parlamentar PSD), un mare specialist in cardiologie, dar si intr-ale...smenului; la acest C.A. l-a avut mana-dreapta pe consilierul local Al. Matei, cel care a pus in practica "regia" cu terenurile "lu' Rusanu" pe aceleasi plaiuri din Sinaia...
Deputatului liberal ales in judetul Cluj din postura de...arestat, Virgil Pop, i s-au..."volatilizat" bunuri consistente imobiliare (si altele mobiliare, plus bani) din averea sa, in numai cateva luni de zile, pana sa fi intrat in vizorul Politiei si DNA; coincidenta...
Degringolada si agitatia de la PNL sunt in crestere, mai cu seama ca urmeaza ca partidul sa aleaga un presedinte nou. Orban, cu toti fostii consilieri PNL ministeriali cercetati de ANI pentru ascunderea unor averi substantiale "dobandite...la stat", mai nou..., zice ca ori el ori Antonescu se va retrage, ramanand celalalt sa-l contracareze pe Tariceanu, dar Antonescu zice ca nu, el candideaza sigur. Mai mult, nemultumiri prin filiale au ramas, unii parlamentari liberali pare-se chiar ca se gandesc sa lase "corabia" (din varii motive...).
Alt "barbat"-vechi al PNL, Constantin Iancu, emigrat de vreun an la PD-L Dolj si candidat al acestui partid la recentele alegeri parlamentare, despre care au iesit la iveala mai multe nereguli si aflat acum in cercetare de catre DIICOT, a fost fortat de liderul PD-L Dolj (R.Berceanu) sa demisioneze de la sefia Administratiei Nationale a Imbunatatirilor Funciare. Institutie care, in alta ordine de idei, nu are actualizat site-ul, ca multe alte institutii ale statului, din perioada...aderarii la UE :) !
Coalitia aflata la guvernare a adus in anumite functii si persoane controversate, despre care presa a relatat prompt..., cum ar fi acest C.Iancu de catre PD-L sau Radu Stancu de catre PSD (Olt) in functia de secretar de stat la Ministerul Administratiei si Internelor. E adevarat ca ar trebui sa functioneze prezumtia de nevinovatie, pana la finalizarea cercetarilor in justitie, dar, avand in vedere relatarile, informatiile nu tocmai magulitoare (cel putin :) !) pentu acele persoane, tocmai pentru a evita probleme ce ar putea fi create in functionarea acelor institutii..., acestea ar trebui sa nu fie numite.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Mi-a placut chestia cu Rusanu. Asta nu are rusine!

In imobiliare, cu terenuri mai ales, la Sinaia si in general pe Valea Prahobei au fost facuti bani foarte multi, mai ales de cei care au avut relatii la autoritatile locale sau chiar de cei cu functii acolo. Astia erau agenti imobiliari de top!
Daca i-ar intreba DNA si altii interesati, ar fi ceva. Dar nu ii intreaba pentru ca si judecatorii si avocatii si procurorii sunt manjiti, multi, din Prahova. Au legaturi la toate puterile, asa ca ce s-a jefuit si s-a luat, asa raman.

La Cheia, aoleo, e chiar jaf, dar la Durau, dar la Slanic Moldova, dar la Herculane, dar la alte statiuni, ce sa mai zicem de statiunile de la mare?????

BABILONUL IMOBILIAR spunea...

@ Andri Popa:

Cazuri multe..., belele asemenea..., escroci multi s-au perindat in imobiliare. Si cu statiunile si multele din activele (mai ales imobiliare) lor.

 
Boxlinks - Linkuri utile Director Web