8 august 2008

...(d)in traficul Bucurestiului.

Zi de zi, traficul, dar si modul cum circula unii soferi sau parcheaza ne exaspereaza. Iata ce am pozat ieri, o masina parcata de un (o) tembel (-a)...unde vedeti ! Cam cate injuraturi pe minut si-o fi luat? Politia? O gluma buna...




Cineva mi-a trimis de curand imaginea de mai jos, cu 3 [pe bune!...:)...] muncitori prestand la...o gura de canal, la amenajarea unei statii de tramvai pe Soseaua Stefan cel Mare, redata recent traficului (dupa alegeri...).



Rasu'-plansu'...?!

6 comentarii:

Anonim spunea...

Nesimtirea unui sofer... Si nu s-a gasit nimeni sa-i ridice masina si sa-i aplice o amenda sa-l usture!

BABILONUL IMOBILIAR spunea...

Da.., in cartiere, e trai pe vatrai, nu te baga nimeni in seama. Prin centru, pe unde trece Primarul, "general" ori "sectoristu'..." :)(pardon, domn primar de sector), se mai "misca", mai apare cate un Garcea, mai apare pe Mosilor o televiziune, mai iti ia Negoita masina daca se "plimba"..."ridicatorii" prin zona...(vad ca a inceput si Ontanu cu ridicatul iresponsabililor).
Altfel, sanatate!

Anonim spunea...

Sa te prapadesti de ras!
Si ala cu cracii in jos, cata prostie, mama, mama!
Andreea

Anonim spunea...

parbriz, oglinde, cauciucuri o mai avea la ora actuala?

Anonim spunea...

Bai, da de ce il tin aia pe al treilea, cu cracii in jos? Oricum sunt dobitoci.
Faza cu masina lasata in mijlocul strazii am intalnit-o si eu deseori, azi sunt doua in intersectie la mine la Nitul Vasile in Berceni. Am tras si eu cu cheia pe un Audi saptamana trecuta, numai x si o i-am facut-o de la capota la cur!!!

Anonim spunea...

Hai ca sunt tari romanasii nostri !
Unii sunt chiar "niste tarani, n-ai cu cine, bai !!!!!!!"

 
Boxlinks - Linkuri utile Director Web