14 august 2008

Gunoiul din Camera Deputatilor. Unii se vor barbati (si "de stat"); in realitate sunt legume. Expirate si alea.

O gluma de prost gust votarea in Camera Deputatilor a acceptarii sau neacceptarii ca doi deputati fosti ministri (Nastase si Mitrea) sa fie judecati. A decis in locul justitiei Camera Deputatilor: NUP. Ceea ce se stia, dinainte. Cu toate ca partidele spuneau ca "da, sa fie judecati de justitie", fratia interioara parlamentara a functionat.
Unii, iata, tot mai "egali" decat altii...
Nu ne intereseaza ce institutie ancheteaza si pe cine dintre parlamentari sau fosti ministri, ca e Nastase sau Babliuc, ca e Pacuraru sau Boureanu etc. Si ne mai miram, dupa astfel de decizii, de ce ne ia in suturi UE "pe justitie"!?...
Daca sunt nevinovati, de ce nu accepta oamenii astia sa mearga in justitie sa-si sustina nevinovatia? Nu are importanta numele sau renumele lor, ca e fost sau actual ministru, de bun simt ar fi sa aiba caracter si bun simt si sa mearga in justitie (sa fie barbati, nu...legume)! Asa cum a facut si Basescu, actualul presedinte, care (dincolo de hibele sale, e om politic doar!), are unul dintre merite in a fi singurul parlamentar roman care si-a dat demisia din Parlament spre a fi solutionata speta in care era acuzat. Si faptul ca a facut asta in vreme justitiei dnei (pardon, "tovarasei securiste") Rodica Stanoiu, timpuri in care se stie ce fel de justitie era, presa s.a.m.d., il "salta" si mai mult, mai ales ca finalmente omul si-a dovedit in instanta nevinovatia, ca nicio nava nu a fost vanduta sub semnatura sa. De asemenea, Basescu a demisionat nu departe de timpul alegerii sale ca deputat de Constanta, iar faptul ca Miron Mitrea, cu doua-trei luni inainte de terminarea mandatului sau de deputat se "ofera" demisionar, e asa..., praf in ochi. Ce l-a oprit pana acum? In raport cu Nastase, care se ascunde pe sub "fustele" lui Olteanu si Vacaroiu si altora...spre a nu fi anchetat, totusi, e oricum ceva mai acatarii.

Acum, ca nu mai e nici dusmanul nr 1 de moarte al majoritatii liderilor PSD si PNL la sefia DNA, Morar, ci o numita a ministrului liberal al Justitiei, e...nici acum nu vor onor parlamentarii nostri sa lase cercetatii sa mearga in instanta.

O gluma de prost gust acest Parlamentar. Si acesta... La toamna, "punem" altul. Cu speranta ca nu va fi, mare parte din el, tot un gunoi.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Avem niste parlamentari idioti, pusi doar pe capatuiala. Rar sa fie unul de bun simt. Nu mai cauta asa ceva la ei, e floare rara.
Nici cu uninominalul nu cred sa iasa mare branza, astia oricum au acumulat mari averi si ne calca in picioare, suntem la cheremul lor.

Ia zi, sa iau acum apartament de 2 camere sau mai stau? Vad ca scad mereu preturile.

Anonim spunea...

Si Basescu are acum alt dosare si pentru flota, dar e presedinte si nu poate fi cercetat. Nu inteleg insa un lucru, daca a fost cercetat 4 ani pana a fost ales in Bucuresti primar si nu i-a gasit nimica cu flota, acum iar i-au bagat dosarul ala?
Si eu zic ca nu conteaza cine esti si ce functie ai ocupat sau ocupi, daca ai furat si esti dovedit, ce mai cauti in politica si de ce nu te baga astia la parnaie?
Se ascund prin diverse aranjamente numai de ei stiuti. Toti, PSD,PDL,PNL,PRM,PC,UDMR.Au condus toti, Vadim mai rar, dar el acuma e oricum pe duca. Se spala unii pe altii, iar noi doar asistam la un circ pe televiziuni in timp ce ei isi cresc conturile si averile.

Nu merg la vot anul asta, nu mai merg, m-am sauturat de atata lichelism.

Anonim spunea...

imaginea zugravita de Laur nu se va sterge inca 4 legislaturi de acum incolo...Cand e vorba de interesul lor, principiile mor!

Anonim spunea...

pentru Babilonul imobiliar
- si in politica e mai mare BABILON ca in astea cu imobiliarele. Sunt multi oameni de nimic care si-au batut joc de alegatori si au furat ca-n codru, au fost parlamentari doar pentru furat si atat, pentru interesel lor mafiote.
Daca liberalii nu se vindeau comunistilor din clanul PSD si conservatoristilor cu Antene, votam nu prin o corcitura de vot uninominal-lista, ci intr-adevar pe vot uninominal, asa cum a propus Basescu.

lui Laur:
- fara Basescu, tara era terfelita de curvele politice Tariceanu si Voiculescu (vezi cu cine au candidat ei in alegeri si cum au ajuns in Parlament si in Guvern si cum au actionat apoi).

pentru simona ionescu
- 4 legislaturi? 4 sute de ani poate! In cartile de istorie care vor urma, oamenii politici din actualul parlament, aflat cum zice dl Boda, pe treapta cea mai de jos a increderii populare, vor fi doar pusi cu stigmatul de escroci, slugoi sau incapabili. Cu cateva exceptii.
E unul dintre motivele pentru care Basescu va fi, dupa parerea mea, presedinte inca 4 legislaturi.

BABILONUL IMOBILIAR spunea...

@ tatiana pralea:
Sunt multi sceptici si cu uninominalul asta, asa-i... Dar totusi trebuia incercat, prea amortisera astia (sa nu zic...putrezisera) "astia" prin Senat si Camera, cu banet, viloaie, afaceri, mizerii si...somn cat cuprinde!
@ laur:
Dreptul tau sa nu mai votezi in acest an. E si asta o decizie, un fel de votare, nu? Nu sunt de aceeasi parere cu tine, dar ti-o respect.
@ simona ionescu:
Ce "printipii" la "astia"? Doctrine? Respect? Verticalitate? Responsabilitate?...N-ai sa vezi asa ceva la imensa majoritate a alesilor nostri. Cel putin pana acum, rara avis!!!
@ s.v.:
Te miri ca au cotit-o liberalii cu 180 de grade, de la PD (actualmente, PDL) la mult hulitul din perioada campaniei din 2004 PSD? Eu nu. Asa in politica romaneasca. Si, vorba aia, "ca la noi, la nimenea"!

Anonim spunea...

Hai, mai dai dracului de mafioti.Ce poti sa-i mai ceri unuia ca Nastase?A iesit pe usa...gunoiului din politica,cu masamarea Tamara si ciordeli cu carul,a intrat iar in fata la pesedeu si tot ca un gunoi.Tupeu de borfas.

 
Boxlinks - Linkuri utile Director Web