9 august 2008

Iar, despre prostituati ai pietei imobiliare. Criza se muta si la blocurile noi?!

Analiza unor smecheri "analisti" (anal-isti i-as denumi..., mancatori de rahaturi la comanda) spune ca, daca prostii astia de romani nu mai cumpara dupa moda "din plan" si "orice", daca nu mai realizeaza dezvoltatorii straini profituri de 100% (o tempora!), cand ei abia luau 3-4-5% prin tarisoarele lor..., daca nu mai pot sa puna poveri pe viata romanilor si a copiilor lor prin imprumuturi foarte costisitoare la banci, si astea spoliatoare la maxim ale muncii si averii romanilor, depasind de multe ori orice grad de nesimtire (ex: stiti unde a obtinut, de exemplu, Raiffeisen Bank, cel mai mare profit din comisioane bancare din toate tarile din lume unde activeaza? Ati ghicit, esteeee! Romania!), e..., prin urmare, daca romanii nu mai cumpara nici locuintele noi aflate in stoc in ritm sustinut (ex: sunt ansambluri unde...cam sufla vantul) sau alate deja in lucru sau in dezvoltari care au proiectele si bugetele gata de a lansa constructiile, asa cum deja au procedat cu locuintele aflate in imobile dinainte de 1989, intrucat preturile practicate au fost si sunt inca nerealiste, nejustificate, atunci..."dragi romani, dezvoltatorii straini isi iau jucariile si pleaca, se supara pe voi ca nu le mai umpleti conturile"...

Curat-murdar!

Draci si "dragi"..."anal"isti ai lu' Peste, ca asa s-ar putea denumi acesti prostituati ai pietei imobiliare romanesti, de acord cu voi ca ar putea sa plece din Romania. Cine insa ii tine? Si unde s-ar duce? Nu mai lansati petarde, nu mai tin: romanii nu mai cumpara orice, oricand, oriunde, s-au prins si ei de fenomen. Gandesc si ei, romanii, ceea ce se pare ca pe voi va surprinde (chiar nepregatiti).

Daca vor acesti dezvoltatori care va platesc sa mancati asemenea rahaturi pe posturi tv si in presa scrisa, pot sa plece, dar aici la noi...e inca loc de mancat paine (foarte) alba pentru ei, e maxim ce exista in Europa azi. Voi oare nu stiti ca e criza peste tot, de la America pana la toata Europa? Unde sa plece, "stimabililor"?
Nu pleaca. Si nu vor pleca. Cu toate ca nu mai e de muls Romania ca inainte, atatia ani.... Mai e si de supt.

4 comentarii:

Anonim spunea...

cica pleaca, ai? duca-se in mama lor, da nu cred ca aci e de furat si cu o mita usoara, scoti din parter si etaj pana la parter cu 15 etaje, unde mai le tine asta in aceasta uniune europeana unde suntem ai mai prosti si ne domina strainii ca pe ultimii idioti? noi nu mai avem nimic al nostru. am fost in Slovenia, telefoanele, transportul si altele nu sunt la straini, ci la statul sloven.
mafiotii ce au condus privatizarile la noi au furat ca in codru.

Anonim spunea...

Intr-un bloc din prelungirea Ghencea, te auzi prin perete la vecini ca si cand ai fi cu ei in casa. Si merita 120 de miare ? Sunt multe facute la caterinca, sa-si scoata banii dezvoltatorii si agentia, dar beneficiarul trage ponoasele.

Sa vezi in Baneasa cum au platit 300 de mii pe 3 camere la etajul 8 din 13 si acum stau cu peretii nici cu gletul tras in 2 camere si cu racordul la gaz la bucatarie nemontat, nu mai zic ca garajul mult laudat e un perete si n-are usa (cazul sora-mi). Niste idioti!

Anonim spunea...

Sunt agent imobiliar. Sufla vantul prin agentie, fratioare! Asa e, scad preturile si lumea nu cumpara, decat daca e la nevoie maxima. Asteapta sa mai scada. Si eu cred ca o sa mai scada, cum a si crescut mereu, o sa si scada inca, e loc de scazut inca.

BABILONUL IMOBILIAR spunea...

@ zombi :
Deh..., unii au gandit altfel. Cu drag la tara, cu minte de a face bine tarii si oamenilor, inclusiv in Slovenia. La noi, "portofele si lovele, vile si terenuri" s.a.m.d.
@soto:
E o problema si asta a modului cum s-au construit unele imobile. Trebuie sa te interesezi si sa verifici bine inainte sa dai banii, orice ai cumpara. Chiar si sa consulti un specialist, poate mai multi.

 
Boxlinks - Linkuri utile Director Web