3 noiembrie 2008

Azi s-a infiintat CASA ALBA. Care va deveni..."neagra"!

Astazi, 3 noiembrie, in anul 1.800, s-a infiintat resedinta presedintilor Statelor Unite, Casa Alba. Ea a fost denumita initial Executive Mansion (primul presedinte care a locuit efectiv acolo fiind John Adams).

...Casa Alba devine, asadar, cu o mare probabilitate,..."Neagra", in doar cateva ore avand loc scrutinul prezidential american! Unul cu adevarat istoric: Barack Obama (nascut in insulele Hawaii, cu tata emigrant din Kenya), va fi primul presedinte de culoare din istoria Statelor Unite. Unul care vrea "sa schimbe lumea" si asteptat cu simpatie de majoritatea tarilor amice sau neamice americanilor.

Lewis Carl Davidson Hamilton (Anglia), un alt negru priceput la condus (masini...), nepot al unor emigranti din insula-stat caraibiana Grenada (aproape de Venezuela), campion mondial la Formula 1.
Jo-Wilfried Tsonga (Franta), fiu de african din Congo, a castigat primul lui turneu de Masters, culmea fericirii sale (si a francezilor)..., la Paris Bercy.
Sportivi de culoare clasati primii (ieri).

...Urmeaza si primul politician american...primul de culoare.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Inspirat titlu ai pus, babilonule!
Si eu cred ca Barack iese presedinte. Ar fi mai bine si pentru Romania, prea ne-a tinut Bush si tatal si fiul in razboaie si tensiune in lume pe toti!

Anonim spunea...

Da, Ianni, de acord, ne-am saturat de Bush, mereu cu mana pe mitraliera si la furat petrol in lume! Ne-am mai saturat de jandarmul lumii care a tensionat lumea in asa hal...

Hai OBAMA !!!

BABILONUL IMOBILIAR spunea...

@ Ianni:
"ne-am scos" amandoi, a iesit Obama. Eu zic ca "s-a scos" si lumea. Era cazul.

@ Anonim:
Cum s-a vazut azi, republicanii au pierdut, a iesti democratul Obama presedinte.
Totusi, Kerry a fost demn, a avut o campanie corecta, decenta si, finalmente, a stiut sa piarda civilizat.

 
Boxlinks - Linkuri utile Director Web