4 noiembrie 2008

Happy Birtday, mr. president (Traian Basescu)!In ziua in care se alege presedintele Statelor Unite (candidatul PD fiind de departe favorit...), Traian Basescu implineste 57 ani.
La multi ani, presedintelui Romaniei!

Un comentariu:

Doroftei V. spunea...

Basescu e cel mai bun politician roman, le-a stat ca un ghimpe in gat comunistilor, fostilor securisti si profitorilor, smecherilor aciuiti in guvern (cat cinism si mizerie pe cei care s-au aciuit la conducerea PNL, ei au ajuns la putere mintind poporul si numai cu ajutorul presedintelui Basescu, apoi...).

Sper si eu sa iasa pdl, ar fi bine pentru tara.
In Braila sunt oameni decenti si la PSD, desi daca te iei dupa Geoana, Mitrea, Hrebenciuc si altii de la centru, vomiti! PNL, aci, la Braila, e plin de smecheri si odiosi, cam cum e clica lui Tariceanu. Nu am crezut ca PNL sa ajunga in halul asta de talharie. Pacat de partidul asta, sunt dintr-un mediu liberal, am o firma, am angajati, era perfect daca era un singur partid de dreapta, cu PNL si PDL impreuna, dar daca nu a vrut clica lui Tariceanu, au ajuns in PNL tot felul de netrebnici si asa s-a compromis o idee excelenta.

Forza Basescu !

 
Boxlinks - Linkuri utile Director Web