29 noiembrie 2008

Conducerea PNL, "capra" la PSD pana in ultima zi de alegeri... Iliescu primeste 1.067,3 mp in PRIMAVERII. Vila...era si ea, tot (cam) moca.

"Potrivit reglementarilor mentionate, locuinta se atribuie, cu titlu gratuit, la propunerea Consiliului de Administratie al RA-APPS, cu avizul Secretariatul General al Guvernului.
In aplicarea acestor dispozitii, Consiliul de Administratie al regiei a aprobat acordarea cu titlu gratuit (...) domnului Ion Iliescu, fost presedinte al Romaniei, intregul teren aferent imobilului situat in Bucuresti, str. Molière nr. 3-5, sector 1, in suprafata de 1.067,30 mp (...), Secretariatul General al Guvernului avizand propunerea".
Asta scrie secretarul general al guvernului PNL-UDMR, Gabriel Berca, in..."nota fundamentata"!
Cadoul PNL...la despartire. A lui Tariceanu din fruntea guvernului, a lui Iliescu din functia de senator, dintr-o functie oficiala a statului roman...
Oare CE ii trebuia lui Iliescu, la 80 de ani, peste 1.000 mp in Primaverii..., pe langa vila luata tot aproape moca?!
A..., daca primea IN FOLOSINTA, era OK, da..., a fost presedinte in 3 mandate, mai treaca-mearga...
Desi, la nebuloasa din decembrie 1989 si dupa..., la tot ce a "activat" Iliescu in mandatele sale, la seria de mineriade si alte actiuni ce au tintuit pe loc Romania sau au intros-o din drum, la "dormitarea" la Cotroceni in perioada de trista amintire 2000-2004 a cenzurii si coruptie lui Nastase, Miki Spaga- candidat iar la PSD, Octav Cosmanca, Ov.Musetescu-praduitorul de la AVAS, aparitie fantomatica si extrem de rara in Parlamentul ce-si incheie acum mandatul, Rodica Stanoiu cu "intinderea" endemica a coruptiei in justitie si nu numai..., teleportata la PC, cu D.I.Popescu- si el la PC si "artizan" al afacerii Petrom s.a..., cand "bunicuta" dormita si...PSD-ul "radea" totul, ca "nu se poate sa intervina presedintele" si alte placi comuniste..., CE MERITA Iliescu?
La 80 ani..., treaba sa, sa traiasca si suta si mia de ani. Insa, tov. Tariceanu..., pardon, tov. Iliescu ar fi trebuit maxim sa primeasca in folosinta terenul din Primaverii (el, aparatorul "celor multi"..., ca si alti "tovarasi", Nastase, "prostanacul" Geoana s.a., toti ai "clasei muncitoare" aciuiti in cartierul Primaveri..., ei, "cinstitii"...). Casa luata si ea..., deh, ca pentru "preteni", mai moca..., precum multi tovarasi si turnatori, multi smenari si pilosi ai vremurilor comuniste sau de dupa Revolutie, multe putregaiuri umane...ce "respecta" proprietatea si "au grija" de "tarani, muncitori...".
Politica e o curva. Actuala conducere a PNL pare ca si-a facut din asta un titlu de glorie. Multumim din inima tovarasului Iliescu, partidului comunist...(pardon, "social" si "democrat")... ca ne-au lasat sa LE STAM "CAPRA" pana in 2008, la guvernare!, noua doctrina a conducerii PNL actuale.
NICI PSD nu a indraznit sa-i dea lui Iliescu gratis terenul din curtea vilei (unde, culmea..., mai sunt alti 2 locatari, care au fost pusi sa declare la un Notar Public ca vor sa dea "statului" cei circa 600 mp ce le reveneau din curtea, ca apoi...sa ajunga la "ultimul pe lista, cu voia dvs, Ion Iliescu"). Cateva milioane de EUR...
Rusine, tovarasi (pardon, iarasi..., "domnilor") sefi la PNL !
"Clasa muncitoare nu merge in rai". Nici Iliescu, dar (mai cu seama) Tariceanu & co, cei care (vremelnic si urat) conduc Partidul istoric al Bratienilor, Partidul National Liberal.
...Legal, desigur, toate... Si vila, tot (cam) moca, cu legea..., "cumparator de buna credinta". Si, acum, terenul de milioane de EUR, donatie a lui Tariceanu (ce conteaza ca e "de la stat"?). Legal. CRIMINALI LEGALI.

Niciun comentariu:

 
Boxlinks - Linkuri utile Director Web