4 noiembrie 2008

Cretini de Romania: Ministerul PNL al Muncii si A.N.C.P.I. (oficiul Hunedoara).

Acum ceva timp, aflam cum retardati din Ministerul Muncii au dat lege prin care o femeie ce naste 2 sau mai multi copii gemeni primeste indemnizatie de la Stat per…nastere, adica una, nu per numar de copii, adica 2-3…!

Culmea tupeului de borfas, o tipa cu intelectul foarte scazut cu nume care imi scapa (duca-i-se in pustiu), secretar de stat PNL la M.Muncii, sustinea ca a fost foarte bine ca s-a facut recurs la Inalta Curte de Casatie si Justitie de catre Directia de Munca si Protectie Sociala (D.M.P.S.) din jud.Alba, dupa ce Ionela Mariana Danciu (mama de tripleti…) din Aiud a avut curaj, a actionat in instanta Ministerul, Statul, castigand… Retardatul exemplar uman secretar de stat, o tipa trecuta de 50 ani…, nici macar nu avea copii; insa se pronunta “contra”!
Mare e gradina Domnului!

Iata acum un alt caz de cretinism, “productie” a A.N.C.P.I., prin Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara (O.C.P.I.) din jud.Hunedoara.
Dupa ce, dupa doi ani de procese, Rodica Chivu din Calan a reuşit obtinerea unei sentinte definitive si irevocabile care ii confera dreptul de proprietate asupra unui teren din comuna Bretea Română (anterior, primaria improprietarise gresit altei personae, chestie uzuala in multe zone din tara…, arananjamentele si spaga primand inaintea dreptatii), s-a gandit acest OCPI ca…sa-i ceara pur si simplu ACTUL VECHI de proprietate! Asta ca o conditie pentru a-i inscrie in cartea funciara terenul ce l-a dobandit prin hotarare definitiva si irevocabila…

Adica, acesti alti cretini…, ii cer actul ce l-au avut cei cu care s-a judecat doi ani si care ocupau terenul e, act care…A DEVENIT NUL, prin sentinta ramasa definitiva si irevocabila!
Şeful OCPI-Hunedoara, Daniel Indreiu, desi recunoaste ca procedura oficiului e aberanta (“Aşa este procedura prevăzută de legislaţie şi nu o putem ocoli. Sunt multe situaţii disperate”), doar da din umeri…

O observatie: in ambele situatii, institutii ale statului roman, cu functionari platiti de cetateni,
D.M.P.S.-Alba si, respectiv, O.C.P.I.-Hunedoara, s-au marginit sa constate doar ca “asa e legislatia…”, in loc sa depuna in regim de urgenta o sesizare catre “centru” si acest “centru” al Guvernului PNL sa gandeasca sa promulge doua ordonante de urgenta simple si clare, doua-trei randuri, reparand cele doua ineptii crase.
…La numarul record de ordonante de urgenta pentru un guvern roman, pentru a repara rapid aceste doua tampenii incredibile, care umilesc si fura din dreptul cetatenilor (culme, deja obtinut in instanta!), nu s-a gasit timp si nici creier si pentru ceva elementar de normal.

2 comentarii:

Anonim spunea...

INTR-ADEVAR CA E DE POMINA CU ASTIA, BABILONULE.

BLESTEMATII, CAND E CEVA ASA SIMPLU SA REZOLVE, SA REPARE, NIMIC, NU INTERESEAZA PE NIMENI DE PROBLEMELE CETATENILOR IN TARA ASTA, CI DAOR HOTII SI FURTURI.

DE PNL SA NU MAI AUD, M-AM SCARBIT DE EI DEFINITIV.

BABILONUL IMOBILIAR spunea...

@ manama:
Nu are cine sa gandeasca la solutii simple, e prea "simplu" de rezolvat, mai bine lasam asa...,ca sa punem oamenii pe drumuri, sa cream confuzii si sa le furam din depturile (de proprietate sau financiare, cum sunt cele ce le-am postat).

Asta e Romania. Din pacate.

 
Boxlinks - Linkuri utile Director Web