1 decembrie 2008

Dreapta a CASTIGAT alegerile in Romania. Mingea e la PNL, la actuala ei conducere. De vazut daca ISI VA BATE JOC DE VOTUL ROMANILOR, iar. Poate nu.

PDL si UDMR sunt in Partidul Popular European, PNL in Internationala Liberala. Deci..., au intre 60-65% la actualele alegeri. Nu mai zic ca PDL si PNL pot face singure guvernul...
Dupa ce PNL a tradat votul romanilor din 2004, aliindu-se cu fostii comunisti si PSD-ul nereformat al lui Iliescu, Mitrea, Hrebenciuc, Geoana and co., aliata in actualele alegeri (iarasi, ca si in 2004...!) cu "aripa" fosta-PSD (Dan Ioan Popescu, Rodica Stanoiu s.a.) "alipita" de...gruparea "SECU"-Voiculescu "antenute"...(foste si actuale !... :) ), acum, are prilejul sa arate ca nu isi bat joc iar de voturile romanilor, care au ales lejer peste 55% DREAPTA.
Din ingamfarea si obtuza gandire a unor oameni ca Olteanu, pare-se ca inca actuala conducere a PNL nu...vede, nu a inteles nici momentul actual. Olteanu a spus aseara ca PNL, care e al treilea partid, se va alia cu partidul care va accepta programul PNL si premier de la ei...
Dl Olteanu..., ca si altii de la PNL care nu au avut 50% +1 in colegii, care au contribuit masiv la separarea dreptei si distrugerea aliantei dreptei din Romania, cu ingamfare, orgolii si "abureli" sau aberatii, poate ar trebui sa faca un pas inapoi, acum.
Ramane de vazut rezultatul final al alegerilor si care din actualii lideri de la toate partidele au fost validati de electorat. Cu consecintele de rigoare.
Cert este ca, MINGEA e la PNL, la actuala sa conducere. PNL nu a fost niciodata in subordinea comunistilor, asa cum a fost "frate" in actuala guvernare..., care s-a incheiat (cu exceptia aripii Tatarescu, din anii '45). Istoria PNL si realitatea votului de ieri OBLIGA actuala conducere a PNL sa...gandeasca, sa actioneze.

Niciun comentariu:

 
Boxlinks - Linkuri utile Director Web