10 decembrie 2008

THEODOR STOLOJAN, premierul desemnat al Guvernului Romaniei.

Theodor Stolojan a fost desemnat oficial PRIMUL MINISTRU.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Alte mese si scaune , aceleasi curve.

Anonim spunea...

E om serios, responsabil, era nevoie de un om priceput ca Stolojan sa gestioneze si treburile tarii, dupa dezastrul lasat de partidul pe care l-a condus anterior (PNL), pe care l-a salvat de la un drum similar cu PNTcd, dar care s-a debarasat de ultimii sai 2 presedinti (Stoica si Stolojan) foarte usor, pentru a lasa gasca lui Tariceanu sa se lanseze.

Multa mizerie este de debarasat dupa penelistii astia...
Stolojan are si misiunea dificila de a fi intre un partid de dreapta (centru-dreapta), PDL si altul care e de stanga, PSD. Acum, PSD si Geoana ar trebui sa nu mai fie prostanacul lui Iliescu si sa debaraseze de penali, sa nu blocheze in justitie cercetarea politicienilor, sa sprijine real economia privata si oamenii.

Va fi greu de balansat si intre cele 2partide, dar si greu de gestionat treburile tarii, viitorul tarii, problemele economice cauzate de politicile gresite ale lui Tariceanu mai ales, dar si de criza economica.

Eu ii zic succes lui Stolojan, pentru ca daca va avea rezultate, si cred ca va avea, va fi bine pentru Romania. E un om pregatit, serios, care merita sa conduca Guvernul.

BABILONUL IMOBILIAR spunea...

@ simon:

politica, da..., asa e, e o curva.
Cineva, trebuie sa fie si la putere in tara asta. De dorit sa fie mai putina si mizerie, si curvarasie politica.

@ Sile:
Dupa cum am vazut, Stolojan s-a retras. Din punct de vedere economic, e clar ca era foarte bun, dar nu a rezistat si nu era pregatit la nivel de politica efectiva, de contra-balansare intre PD-L si PSD in guvernul ce urma sa-l conduca.

 
Boxlinks - Linkuri utile Director Web