7 ianuarie 2009

...de "afara": case particulare in Cuba! G.E.Real Estate vinde tot (in Suedia).

...Cuba comunista, mai...de voie, mai de nevoie, dupa transferul puterii de la Fidel Castro la fratele acestuia, dar si dupa uraganele devastatoare de anul trecut, a dat drumul la constructia de case proprietate particulara in Cuba.
Cine si-ar (mai) fi inchipuit...? In orice caz, pentru inceput, la veniturile cubanezilor (saracie lucie...!)...Totusi, inceputul a fost facut, la nivel de legislatie.
In Suedia, divizia de imobiliare a gigantului General Electric si-a lichidat tot portofoliul de proprietati detinute acolo (in 15 orase), rezultat al unor investitii de aproximativ 2 mld EUR. Nevoia de cash...
GE Real Estate avea investitii in 24 de tari anul trecut, de valori consistente ( 54 mld EUR erau acum 2 ani...), atat in occidentul (ex: Germania, Suedia), cat si in estul Europei (ex: Rusia, Cehia, Bulgaria).
G.E.Real Estate este prezenta si in Romania, cel putin la nivel declarativ anuntand inca din 2007 ca ar dori sa dezvolte centre de logistica in Capitala si alte 5 orase din provincie (Constanta, Timisoara, Oradea, Cluj-Napoca si Brasov).

Niciun comentariu:

 
Boxlinks - Linkuri utile Director Web