6 ianuarie 2009

Doi GABRIEL. Doi deputati. De Ilfov... Doi milionari in EUR din IMOBILIARE. Dar...

Doi GABRIEL, doi deputati, ambii ai judetului Ilfov: unul actualmente, Oprea (PSD), celalalt proaspat "fost", Zamfir (PNL).
Ambii milionari in EUR din imobiliare, case, terenuri, firme..., bani "grei" etc.

Unul, ajuns ministru, dupa OUG data de guvernul Boc, returneaza la bugetul de stat peste (echivalentul a) 23.000 EUR...si, cat timp va fi ministru, isi doneaza indemnizatia catre Directia de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului din judetul unde a fost ales (singurul deputat PSD), Ilfov.
Gabriel Oprea. Arata ca e om.

Celalalt, proaspat pierzant in alegeri (culmea, "tintea" mai sus, la Senat!), cu statut de "fost deputat" deci, dupa ce a fost cel mai mare chiulangiu din Camera Deputatilor (poate doar Ov.Musetescu de la PSD sa-l mai fi...concurat), dupa ce si-a incasat imoral si cel putin la limita legii cate 700 EUR pe luna pentru "chirie", in conditiile in care...locuintele sale sunt multe (motivatia? "am sprijinit niste tineri...sa stea cu chirie, tineri cunoscuti"..., angajati pe la firmele sale, desigur...)..., e, iata-l incheind participarea sa ca Parlamentar timp de 4 ani tot la fel de apoteotic si mizerabil precum a procedat si mai toata conducerea PNL. Care e ultima sa actiune, deci...?
Merge la cersit..., ca somer (te apuca rasu'!...) al Camerei Deputatilor si, in trei luni (cat prevede legislatia...) "salta" echivalentul a aproximativ 5.250 EUR, , moca! Basca 6 calatorii gratuite (clasa I, evident), pe ORICE mijloc de transport (asta in conditiile in care OUG data de Boc nu le mai permite actualilor demnitari asa ceva...!), decontandu-si si benzina consumata pentru inca o luna dupa incheierea deputatiei...
Gabriel Zamfir. Mai are sens sa calific ce arata a fi...?

Niciun comentariu:

 
Boxlinks - Linkuri utile Director Web