26 ianuarie 2009

Nastase...e "tigan"?!

Nastase... este "tigan"?! ...zice-se. E neam-prost? Calitatea umana a omului nu depinde de rasa/sexul/cantitatea de "carte" la activ a oricaruia...(vezi si mizeria umana din cazul decesului varstnicului de la spitalul din Slatina...). Desigur.
Dar, daca tot te stii si sustii ca esti nevinovat, corect, de ce "fugi" si te tot ascunzi, ba sub poalele lui Iliescu, ba sub ale lui Tariceanu, ba sub ale lui Geoana...? Zici ca esti curat, cand esti acuzat si chemat in justitie? Mergi si te lupta, in justitie, conform legii, demonteaza acuzele DNA.
Ofticat ca nu i-au "iesit" pasentelele, cu guvernarea cu PNL (aceea noua, dupa 30 noiembrie, nu cea veche :), care abia si-a incheiat mandatul) si altele..., Nastase fuge de procese ca "necuratu' de tamaie". "Tigan"?!

Dupa ce a fost "tras...pe dreapta" (pardon, stanga!) de PSD, a reusit sa se "strecoare" iarasi in conducerea PSD si, acum, resuscitat, ajuns chiar vicepresedinte la Camera Deputatilor, nu vrea sub nicio forma sa mearga "la bara", pentru "case", "terenuri", "bani - contul BRD/ sotia Dana", "matusa Tamara", "Zambaccian", " operatiunile comerciale fictive", "Trofeul Calitatii" si care or mai fi...
" Nimeni nu e mai presus de lege ". Nimeni.
De ras !?

Un comentariu:

Anonim spunea...

se pare ca lui nascase i-a sunat ceasul si dosarele s-au adunat, miile de pagini, cei 700 de martori si altele.
comunistii de ieri de frunte, hotii de dupa revolutie, sefii de la multe institurii, guverne, orase, sate, penalii.
parnaiasii de maine?
cloaca de la haita securista a lui voiculescu si protejatii comunisti ai lui iliescu au stiut sa lucreze.

 
Boxlinks - Linkuri utile Director Web