9 ianuarie 2009

Sahistu' P(NTcd)este: alba-neagra imobiliara cu Milut. E dus...(PNTcd)!

Maestru la sah, presedinte la Patronatul Roman, Marian Milut...PNTcd...E dus.
Nu e plecat, e in tara... (treaba lui ce-o face in week-end, dar pana azi, e...). Dar, pare-se ca.... Hm... :)

Ce zice el? Pai, in decembrie 2008 spunea ca "va mai cadea cu minim 15% " piata imobiliara in 2009". Acum, "susţine că situatia de pe piata imobiliara este grava. Milut apreciaza ca piata constructiilor din Romania va scadea în 2009 cu pana la 15%, iar tranzactiile imobiliare cu pană la 30 la suta" (TMChanell). E. E..., da' acum, cand toata omenirea vede, ca pana in vara..."vant in pupa" si Modelu vindea in nestire!

Deci..., e. O fi...Da' de unde procentele, din burta, de la subtioara (pute!)..., de pe chelia (exterioara, bineinteles) sau...?! Si e minim...(in dec.2008) sau pana la..."(ian.2009)? Au fost...sorici, untura si alcool exagerat de Sarbatori, de Anul Nou si...?!

Cand peste tot preturile materialelor de cpnstructii scad si tot scad ..., Milut e pe invers, "...este de parere ca in conditiile stagnarii pietei imobiliare, companiile producatoare de materiale de constructii vor practica in continuare o politica de crestere a preturilor"!...(la TMChanell). Ca sa vezi...?!

Milut crede ca mai merge azi cu smenaria, cu minciuna, cu specularea...si influnete gen "fa-te ca lucrezi"..., "zi ca vor creste preturile cu 20%, ca sa vindem si noi...ce avem in portofoliu" (deontologii din imobiliare..., anal-istii lu' Peste, "pesti" ai intereselor..., manipulatorii de serviciu; de pana mai ieri...). Lasa-te si...lasa-ne ! :)
...Cum or mai merg vanzarile la fabrica de materiale de constructii PREFAB de la Modelu ?! Ca echipa de fotbal din liga a II-a s-a "sigilat"! :) . Interesul poarta fesu'... deh! O scuza poate fi, e iarna..., fesu' se ia la frig :) .

...Si asa n-ai avut nicio treaba pe la politica, ai "mers" la PNTcd, l-ai facut Partidul Popular, l-ai facut (si mai) varza, scandaluri si demiteri si...vai mama' ta, l-ai "aruncat" pe "ex"-ul...ex...AurelianPavelescu, personaj de cascadorii rasului...drept candidat pentru Primaria Capitalei, iar acesta declara in campania electorala ca e flatat de sprijinul lui G.Becali (intre timp, nu l-a mai sprinjinit), apoi...Tineretul PNTcd l-a sprijinit pe...L.Orban (!?), asta dupa ce Orban ii daduse postul de director la Agentia Nationala pentru Tineret, ca momeala...). Taranisme, falimentare... De ar vedea asta Maniu, Coposu, s-ar rasuci in mormant!

!... Circul tipic de la taranisti..., care continua si azi (R.Sarbu sustinand ca el si aripa sa sunt "PNTcd", nu M.Milut si...).
Despre afacerea imobiliara PNTcd a lul M.Milut..., ce sa...

Om de succes, sahistu' P(NTcd)este! Carte, firme, afaceri, politica... Creste ! Uneori, si prostia; intentioanata sau nu.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Morti de a binelea, babilonule.

 
Boxlinks - Linkuri utile Director Web