12 noiembrie 2008

"PSD sa comunice ca Rambo"! Si Vanghelie? "Prost sa fii, noroc sa ai"...ca esti": PCR,"Strambatatea"(1945); PSD,"Noi cu Voi",pe dos(2008)

Recent, Vasile Dancu, fostul vice PSD si sef al "grupului de la Cluj", demisionat din PSD, insa...sprijinitor al candidatilor partidului condus (oare?) de Geoana, afirma la Cluj Napoca, la lansarea candidatilor PSD, ca acestia trebuie, nici mai mult, nici mai putin..."sa comunice ca Rambo si sa fie soldati universali"...
Tare, tare de tot...!
Ia sa-l vedem pe Rambo-star, alias primaru' "care este" Vanghelie: vizualizand sloganul altui partid (cel cu "Ei cu Ei, Noi cu Voi", al PD-L)), seful PSD din Bucuresti (cu BAC-ul luat "pe sest"..., pe la un liceu din provincie, in timpul primului sau mandat de primar, practica la moda printre "vedete", politruci si smecheri) s-a gandit sa faca si el unul, pe "invers".
Precum scotea PCR "pe dos" ziarul-fituica "Strambatatea", ca replica la ziarul "Dreptatea" al Partidului National Taranesc, in 1945, in timpurile cand comunismul se pregatea sa se instaleze in Romania de catre rusi (cu slugoii lor de aici, cu alti comunisti si securisti rusi cu nume schimbate in romana sau nu s.a., inclusiv din nepasarea Occidentului) www.memoria.ro, iata ca azi, prin intermediul omului "cu idei" (recte, idiot) "Marean" Vanghelie, PSD scoate "pe dos" un slogan al altui partid cu care se lupta in alegeri, "Ei cu Ei (cu sigla PD-L sub slogan), "Noi cu Voi" (cu sigla PSD sub slogan).
..."Curat murdar"!
Intre timp, Biroul Electoral Central i-a dat peste nas lui Vanghelie-PSD si s-a impus retragerea tuturor afiselor ce au impanzit sectorul 5 de catre PSD cu "ideea" vanghelista. Deh, daca nu te duce capu', mai copiezi (si..."pe dos").
"Prost sa fii, noroc sa ai"...ca esti. "Care esteeeeeeeeeeeeeeee"!

3 comentarii:

Anonim spunea...

la mintea lui vanghelie, te poti astepta la orice.
cartoanele alea nu le-a retras decat cateva,sunt vreo 2 si pe la prosper la sebastian,la mine,cred ca mai sunt si altele.

l-am auzit azi la radio ca vrea sa faca fluturasi cu aceleasi chestii copiate pe invers,cu psd cu voi etc,zice ca i s-a interzis numai pe afise,nu si pe fluturasi.

prostul,daca nu e fudul,nu e prost destul, nu?

Anonim spunea...

Hai noroc!
A fost aseara Vanghelis-Rambo cum ii zici, cu Prigoana.
Papa lapte nu stia 'subiectul', la el e tot una cu...'obiectul', dar de cateva corturi cu apa in vara cu 3 milioane de euro se facea ca ploua, prost, prost, dar stie sa faca si pe prostul.

Panarama aia conduce social democratia in Capitala Romaniei, asta e PSD, cu astia defileaza, trepadusi analfabeti, descurcareti dintr-astia de Rahova si Ferentari cu afaceri adunate prin metode de ei stiute in perioada aia de dupa 89, baiat de baiat de cartier Vanghel-tacanel.

Anonim spunea...

Am trecut azi sa-mi iau bilet de tren din Brezoianu, la tren. Balamuc mare cu unii care erau pe o casa si cereau casa de la Vanghelie.

Ala nici de-al dracu n-a venit sa stea de vorba cu aia, ziceau ca se arunca de acolo, erau pompieri si Garcea cat cuprinde!

Ce de injuraturi si-a luat Vanghelie de toata lumea de pe acolo, nu i-a ramas dinti in gura.
Nu stiu daca aia erau indreptatiti sa aiba o locuinta, dar un primar cu cap gaseste solutii.
Vanghelie n-are.

 
Boxlinks - Linkuri utile Director Web