28 noiembrie 2008

Dragos Dinca, un nesimtit. Iliescu ar fi mandru si de "catidantul" PNL! Un GUNOI ! Si alte mizerii politice (in Giurgiu etc)...

"Cum pot influenta niste "observatori" votul?"... zicere a lui Dragos Dinca (PNL)...(www.realitatea.net), v-a-v de acreditarea unor asa-zisi ziaristi la ziare din Giurgiu care au, curent, 8,12,27 colaboratori....si, finalmente, au acreditat 200 "colaboratori" externi, peste 500 in total !!!
O disperare a PNL paroxistica, ce impinge la astfel de matrapazlacuri ale presei in judetul Giurgiu...
In acest judet, functionari PNL, presedintele Consiliului Judetean Giurgiu (PNL), Seful Agentiei Fortelor de Munca, Sef la Ape, Sef la Garda Financiara, primari, presedintele PC-Giurgiu .. si altii..., sute!, vor fi observatori (cica!), 227 la "Jurnalul giurgiuvean" s.a. ...Si asta "nu influenteaza procesul de votare" (zice Dragos Dinca, liberal care "catindeaza" in Capitala...).
Mare mizerie! GUNOAIE!
...Din pacate, in multe judete, mai ales in cele mai sarace, din Moldova si Oltenia, astfel de mizerii, dar si alte influente, mite electorale, pomeni etc sunt si ele prezente.
Mai e mult..., se pare, pana cei "doua zeci de ani" necesari maturizarii democratice (si nu numai) a acestei tari, preconizati de Brucan, sa se incheie. Nu doar doi.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Cred ca ati urmarit emisiunea doar partial ... prezenta unor "observatori" este un nimic fata de ce se intampla in aceste zile in Bucuresti -pungi, bani, pachete, ziua de 1 Decembrie serbata pe 29...pentru detalii va astept pe blogul meu http://blogdecampanie.dragosdinca.ro/blog/

Anonim spunea...

Idiotul dracului, Dinca asta e penibil. Hotul, prins in flagrant, dar sustine ca fura, nu va fura!
PNL, PNT 2.

BABILONUL IMOBILIAR spunea...

@ D.Dinca:
Nu am niciun dubiu ca si in Bucuresti, mai ales in zonele sarace sau...blocurile cu pensionari, cu alti oameni nevoiasi, s-au incercat si se vor incerca mituiri electorale. Inclusiv in ziua alegerilor...

Telefoane mobile, pachete etc.

Intrebarea este de ce un om care provine dintr-un partid de dreapta (ma rog, frate cu PSD atatia ani..., de s-ar rasuci in mormant Bratienii de ar putea sti!!!!) trebuie sa se comporte precum comunistii si securistii...aciuiti in aripa "+" la PC si chiar la fostul partid-stat din perioada 2000-2004?

Si ce credibilitate mai pot avea personajele alea..., membrii PNL=observatori (cica!) la alegeri, sute...,majoritatea functionari, presed. CJ, sefi si directori...???

Asta e "democratie liberala" sau MAFIE?

@ Sile:
nu stiu daca PNL va ajunge precum PNTcd, dar cert multi oameni de dreapta sunt dezamagiti total de politica duplicitara adoptata de conducerea PNL, de tradarea votului romanilor din 2004 si alte actiuni ale celor ce sunt in fruntea PNL.

Din pacate, dupa cum se vede, sunt si altii...ce le urmeaza exemplul celor din conducere.

Poate dupa alegeri li se vor mai limpezi mintea, dar si altele...

Anonim spunea...

Nu este o prestatie tv de care sa fiu mandru, dar nici nu mi se pare corect sa fiu "inghesuit" intr-o emisiune tv pe un subiect cu care nu am nicio legatura si care nu este foarte clar. Vina apartine in egala masura ziarului care a dat acreditari, partidelor care au facut presiuni, celor ce au acceptat calitatea de observatori. In astfel de situatii, o sesizare la AEP poate rezolva situatia. Dar, reiau ... acei observatori, si cu zecile daca ar fi, nu participa efectiv la procesul electoral.

BABILONUL IMOBILIAR spunea...

Ok..., zarurile acum au fost aruncate.

Poate PNL va VEDEA care ii e interesul real, de partid de dreapta si NU va mai fi doar "suport" al PSD...

Ia amintiti-va de ISTORIA post-'89, de istoria de dinainte de 1945 s.a.! Poate anuntati asta si conducerii dvs.
Poporul roman a ales dreapta...! Stiu asta foarte bine si Olteanu si Antonescu si altii care...nu prea au luat peste 50% +1, in colegii...?! :)

Poate ar fi bine ca oamenii care au fost artizanii DIVIZARII dreptei in Romania, de la PNL, sa faca acum UN PAS INAPOI. Sunt oameni multi in PNL ce doresc real sa fie o guvernare de dreapta majoritara, NU alianta cu PSD.

Sa vedem...Vin vremuri importante. Si grele. Iar PNL are ocazia sa ne arate ca, dincolo de 17-20%..., ii pasa de Romania si cei care, vremelnic, conduc acest partid, sunt demni de cei care au scris istorie in Romania.

 
Boxlinks - Linkuri utile Director Web