18 noiembrie 2008

Va invit la SONDAJ...de "campanie" (imobiliara):

Piata imobiliara va mai creste (in raport cu situatia actuala) in urmatorii 3 ani ?

2 comentarii:

Anonim spunea...

Pica doar ce e la bloc, nu cred "babilonule" ca au cum sa scada la case sau la pamnturi. Poate alea prin camp si acolo unde a fost specula enorma, cum e in Pipera, in Popesti Leordeni si imprejurimi si alte cateva, putine.
La mine in Rosu, nici vorba, dimpotriva. Si mai sunt si altele de langa Bucuresti, cum e Ciorogarla, Pantelimonul, Branestiul, Frumusani, Clinceni, ce stiu eu, unde nu gasesti scaderi multe.

Sunt agent de 10 ani, am batut case si terenuri destule si asta e in piata acum. Se fac putine vazari ce e drept, dar se fac. Am vandut ieri casa la Ciorogarla, azi alta in Pantelimon, ambele peste 50 de mii de euro, cu pamant de 200 si respectiv 230 de metri patrati, cu 3 camere si baie, bucatarie, case normale, zone decente, aproape de Bucuresti, foarte aproape chiar, drumuri foarte bune, autobuze permanente, transport bun deci, scoli, aproape de supermarket, Carrefour si Metro, Bricostore, mobila s.a. langa Ciorogarla, in Militari, iesi bine la metrou la statia Pacii, iar dincolo, in Pantelimon, este Cora, este Bricostore, e transport foarte bun, maxi-taxi mereu si metrou la Republica.

De ce sa iei garsoniera cu 50 sau 60 sau 70 de mii, cand iei cu astia casa ca lumea?

Eu cred se vor duce in jos tot ce e la bloc maximum un an si e foarte posibil sa se dea iar drumul la credite, e prea mare nevoie de ele si astia nu au cum sa nu le dea iar drumul, pentru ca exista cerere si exista solutii ca oamenii sa-si ia o locuinta.

Preturile la ce e la bloc, eu asta zic ca sunt bubele... Si cred ca dupa 1 an maxim e posibil sa fie reviriment in domeniul imobiliar.
Dar nu cred ca pretul platit pe o garsoniera va fi mai mare de 30-40 de mii de euro intr-un cartier obisnuit.

BABILONUL IMOBILIAR spunea...

@ Agent 99:
Pertinent ce spui.
Sunt si multe altele...ce pot influenta...una/alta.

O casa...pe pamant, hm...E o casa. Chestii si de oportunitati, dar si de nevoi ale fiecaruia.

 
Boxlinks - Linkuri utile Director Web