15 decembrie 2008

Microbul.

"In 2003, Basescu a venit disperat la PNL să facem o alianta. Si a venit Basescu cum vezi un catel de pe strada amarat şi jigarit”, a povestit preşedintele liberalilor despre modul în care s-a ajuns la închegarea alianţei D.A...", zice (azi...) C.P.Tariceanu www.gandul.ro .
Ca sa vezi?!
...Pai, da' tu, Tariceanu, cand a luat Stolojan PNL de la 6,5% si l-a dus la 20%, tu CE erai? Dar cand ti-a dat Stolojan mandat "provizoriu" de conducere a PNL in 2004, CE erai?
Dar, cand te-a luat Basescu de mana si te-a prezentat romanilor pe la mitinguri ..." romani, acesta e premierul viitor al Romaniei!"..., tu, Tariceanu, CE erai?
Dar cand ti-a batut joc de voturile romanilor din 2004 (D.A.) sau din 2008 (refuzand guvernarea dreptei in Romania, PD-L, PNL, UDMR), CE erai?
Dar cand ai "smenuit" in Parlament, ca sef al PNL si al Guvernului, acest tip de uninominal, doar in favoarea pnl-istilor (alesi majoritar pe locuri perdante in alegeri), CE erai?
Dar cand ai fost...ales deputat, printr-un artificiu..., in dauna altui candidat PNL, care luase mai multe voturi ca tine in judetul Ilfov, nemeritat, CE erai?
S.a.m.d...!
Cat priveste mandatul de guvernare...avut in acesti 4 ani, praf in ochii romanilor, dupa o pseudo-"duduiala" a economiei, cu "umflaturi" speculative, economie care creste de la sine, imprumuturi masive ale tarii si ale romanilor, consumis..., "caltabosi" si smenuri, incercare de influentare a justitiei "chiuare" etc, Tariceanu si-a incheiat penibil mandatul de premier, tot cu un alt episod..."Razgandeanu'...".

Un comentariu:

Anonim spunea...

Mare scarba Tariceanu asta! S-a inconjurat numai de tip extremisti, precum Antonescu, Ghise, Nicolai, a tras de putere cu dintii, din dusmanie oarba contra lui Basescu, a guvernat cu Iliescu si Geoana. Acuma ce face? Dupa ce lumea a ales dreapta in politica, prostul nu vrea cu PDL, a pus goarna de Antonescu sa iasa ca nebunu ca el nu vrea sa vina cu PDL in guvern.

E urat asa-i in politica, multi am ales PDL pentru ca eram cu Basescu si nu cu Geoana, iar acum vedem ca partidele sunt impreuna. Si io zic ca PNL e vinovat de ce s-a intamplat dupa alegeri, era normal sa fie cu PDL PNL, dar Tariceanu a fost nesimtit si cand a dat-o la intors cu PDL si s-a pupat cu Iliescu si Nastase este si acuma mai rau de nesimtit.
Mi-e greu sa accept, dar Geoana chiar a avut un comportament decent si onorabil pana acum, de la anuntata coalitie.
Si ce ar fi daca guvernul asta imposibil de imaginat inainte de alegeri ar putea ar avea o prestanta serioasa si buna?

Sa nu uiti babilonule ca la anul sunt alegeri iar, alegem alt Presedinte sau tot pe asta, iar asta nu are cum sa nu influenteze si guvernarea impreuna a PDL cu PSD, e posibil chiar foarte negativ in preajma alegerilor.

 
Boxlinks - Linkuri utile Director Web