21 decembrie 2008

Securistii si slugoii regimului comunist (polonez...) au pensii cu 70% mai mici ! La noi?! Felix Montanu', vice la Senat !

Intr-o tara normala, Polonia, "70% este proportia aproximativa cu care se reduce pensia unui fost general al politiei politice poloneze.
Parlamentul polonez a adoptat vineri o lege ce prevede o reducere importanta a pensiilor fostilor responsabili de rang inalt ai regimului generalului Wojciech Jaruzelski si ale fostilor agenti ai politiei secrete comuniste ".(Radio Romania Actualitati).
In Romania, la 19 ani de la cucerirea libertatii..., de la caderea regimului criminal comunist, fostii comunisti si
mafioti colaboratori ai Securitatii sau securisti notorii au pensii enorme, altii au furat din avutia nationala, au afaceri dobandite dubios..., ba, mai mult!, au tupeu fantastic sa candideze in alegeri. Unii, sprijiniti de PSD, ajung chiar in anume functii ale statului roman...
...Cu toata opozitia PD-L, Felix Motanu' a ajuns vicepresedinte la Senat, "girat" fiind de PSD. Ce rusine!!! Ce sfidare la adresa "1989" in Romania!
Cu tupeu de smenar, cu limbarita tipic securista..., aciuit cu "Antenele" vechi...si noi intr-o alianta cu PSD, Voiculescu a ajuns senator de Berceni, "prostind poporul cu televizoru'...", cu "curatenia si banii pompati electoral"...la primaria lu' Popescu-Piedone, cu "excursii pentru pensionari la manastiri"...sau "cursuri pentru copii la Centrul de Excelenta (!...ptiu, drace, excelenta in...securitate ?!) D.Voiculescu..." , ambele chestii moca s.a.
...Asadar, cu asa dar a "felicitat" PSD (+ PCR, partidu' conserva roman, desigur...) poporul roman, cu Voiculescu vicepresedinte la Senatul Romanie, la 19 ani de la Decembrie 1989 !! Halal !!
Partiduletul infinitezimal al lu' taica Felix Motanu' securistul-"Antena" a mai reusit rara performanta ca, dupa propaganda efectuata cu desantare de Antene..."pro PSD & PCR, sa aiba un vicepresedinte la Senat cu 1 (un) singur senator ales, dar si un vicepresedinte la Camera Deputatilor (Daniela Popa), cu doar 4 (patru) deputati alesi. Rasplata PSD pentru "Antenele" vechi si noi...a dat roade.
Vorba lui C.T.Popescu (citez aproximativ...) : "daca acei tineri ce au murit la Revolutie ar putea sa iasa din mormant, sa ridice capacul la..., daca ar vedea la ce s-a ajuns azi in anumite aranjamente ale politicienilor, in multe din realitatile societatii romanesti, s-ar intoarce in mormant si ar inchide capacul dupa ei...". (Realitatea tv).

3 comentarii:

Anonim spunea...

Ce nenorociti ! Macar PDL nu au mai putut face nimic, ca sarise Geoana sa-l apere pe Securistul sef de la Intact, Voiculescu.

Cum PC, fost PUR, le-a dat teapa la PSD in 2004, asa trebuia sa le faca si PSD la PC acum, asa cum vroia Mitrea. Am auzit aseara convorbirea inregistrata a lui Mitrea, in care zicea ca MUSCA DIN BEREGATA LUI GEOANA, ca nu i-au dat voie sa fie vicepresedintele la senatori, ce-am mai ras!!!!

Sa nu ne facem iluzii ca PSD actual e mai curat decat cel al lui Iliescu. Practicile comuniste si loviturile sub centura au ramas.

Anonim spunea...

Daca la smecherii din agentiile alea ale guvernului s-au plafonat salariile, de ce nu se umbla si la pensiile securistilor? Nu ne ajunge cat ne-au chinuit inainte de 1989?

Anonim spunea...

Intr-un stat normal, insi ca Voiculescu si alti mafioti, de ieri si azi, erau la parnaie, nu pe tv, nu in parlament, nu in viata publica.

Ce au facut alte tari comuniste cu sefii securisti si comunisti si ce e in Romania?
Un motiv mare de sila pentru noi.

 
Boxlinks - Linkuri utile Director Web