15 ianuarie 2009

Curentul secu-pcr castiga: CCR da...

...liber la renaţionalizare!

...Inca un motiv de modificare a Constitutiei: la CCR (Curtea Constitutionala) sunt vreo 7, pare-mi-se, judecatori fosti inregimentati in PSD; ce sa te mai astepti de la ei?
E logic ca ar fi foarte bine ca persoanele care vor sa fie in aceasta Curte nu trebuie sa fie membre de partid cu cel putin 10 ani inainte de a ajunge aici (poate chiar mai mult ar trebui...). Probabil va fi un referendum, candva..., pentru a ne pronunta in privinta mai multor modificari, constitutionale si administrative care, pana atunci, vor fi supuse unor dezbateri publice. Desigur, vointa partidelor parlamentare va fi decisiva; desi si 500.000 de cetateni pot semna pentru o astfel de solicitare.

...Deci, in materie de respect pentru proprietate, suntem in Romania anului 2009, dupa cei "20 de ani pentru a invata democratia" ai lui Silviu Brucan, intr-o tara din Uniunea Europeana, tot la nivelul " proprietatea este un moft " specific lui Iliescu. Clanul lui Felix Motanu', de la PCR, Partidul Conserva Roman s-a "scos", iar, dupa ce Voiculescu s-a aciuit vice la Senat, pe "coama" pesedista, iar aghiotanta lui, D.Popa, vice la Camera Deputatilor...

2 comentarii:

Anonim spunea...

SCURSORILE PASTRATE IN SOCIETATEA ROMANEASCA DE REGIMUL ILIESCU AU DUS LA SITUATIA ASTA.
ILIESCU E CEL CARE I-A PROTEJAT SI AJUTAT SA AJUNGA SUS, SA POATA FURA IN LINISTE, SA SUGA DE LA BUGET SI DE LA AVEREA IMOBILIARA A STATULUI.
SA LE FIE RUSINE! SI LU ILIESCU ASEMENEA!
OAMENII CA VOICULESCU AR TREBUI SA STEA SUB ZEGHE, NU IN FUNCTII IN SENAT.

BABILONUL IMOBILIAR spunea...

@ save 1:
Ai dreptate. Asta e pentru ca Romania nu a rezolvat problema securistilor, a turnatorilor, a comunistilor de frunte, protejati de regimul Iliescu. In toate tarile fost comuniste s-a rezolvat, iar marii comunisti au trecut in dizgratia societatii, le-au fost scazute pensiile uriase (cum am scris si eu, de curand si Polonia) etc.

 
Boxlinks - Linkuri utile Director Web