27 ianuarie 2009

Oprescu, nu se (mai) "face" ca lucreaza; cateodata."Zgomot" si "verdeata" in Bucuresti.

Oprescu, iata..., dovedeste ca nu se ocupa doar cu cârnăţăria, cu demolarea de cateva carciumi la TV..., plimbari pe la Bruxelles (sa vada cum "o sa..." faca "suspendata :) ...) sau Praga (sa vada cum s-ar "reface" centrul istoric si cum sa ceara tramvaie de la Skoda; "saracu'...", de ce sa comande asa ceva din Romania, cand avem si specialistii si mijloacele de a construi tramvaie in cateva locuri din tara asta..?!), cu "Mos Craciun"-ii in ziua cand romanii isi aduceau aminte (pe 21 decembrie 2008) de sfarsitul dictaturii ceausiste, de mortii din decembrie 1989 (Asociatia 21 Decembrie 1989 etc comemorau in preajma zonei lu' "Mos Craciun"- pardon, Oprescu...) etc.

Recentul proiect de hotarare care prevede "Planul de Actiune pentru Reducerea Nivelului de Zgomot Ambiental in Municipiul Bucuresti" e deja supus debaterii publice de Primaria Capitalei, iar dupa data de 3 februarie, va fi inaintat si supus aprobarii Consiliului General. Toate masurile ar urma sa se intinda pe 5 ani (cu fonduri din bugetul Primariei Generale exclusiv).

De asemenea, exista inca un proiect in lucru, prin care se intentioneaza o "inverzire" a orasului. Cum? Cei care se casatoresc sau inscriu o masina, vor trebui obligatoriu ca, inainte de evenimentul in sine..., sa "dovedeasca" faptul ca au plantat un copac :) , Primaria Generala urmeaza sa identifice si sa stabileasca acele zone unde sa se intample fenomenul.
Poate ii spune cineva, poate vede si Primarul General al Capitalei ... TER-ul !

2 comentarii:

Anonim spunea...

Pune linkul cum trebuie pe TER.
Ce draq sa vada primarul asta? Crezi ca e in stare sa citeasca vreun proiect? Nu stie decit sa opreasca proiecte, sa le bage in conservare si atit! Raminem la cirnati si mos craciun sa stii! Si uite asa, cu specimene de genul Oprescu sau Lis sau Halaicu, Videanu ramine cel mai bun primar dintre cei mai slabi.

BABILONUL IMOBILIAR spunea...

@ Tetelu:

Link-ul e si la "Sustin, stimez", de mult; merci, oricum, de observatie si comentariu.

Sunt vremuri "crizate", e agitatie..., da' cred ca tocmai acum ar trebui "muncit" la astfel de proiecte!
Si, pe masura ce proiectul are o mediatizare crescanda (vezi si presa scrisa/audio/on-line), poate s-o "trezi" si Oprescu.

 
Boxlinks - Linkuri utile Director Web