18 ianuarie 2009

Turism, cu Elena Udrea si...Ion Tiriac.

...Uzitand ca sursa de inspiratie o postare pe un blog simpatic (unde am si publicat un comentariu), completez: daca era ministru la Turism, de exemplu..., o persoana precum Oprescu, Blaga, Hasoti, Vanghelie, Mitrea..., era un rezultat mai bun pentru standul Romaniei la Targul de Turism de la Stuttgart?
Asta e..., Elena Udrea are si ea "farmecele" ei ( :) ...), iar in marketing (si nu numai), conteaza si prezentabilitatea, conteaza si prezenta de spirit..., sarmul s.a. S-a stat la coada la standul Romaniei, iar prezenta ministrului turismului actual a fost mai mult decat benefica, inclusiv in presa germana.
Am mai zis: important e ceea ce realizeaza, nu supozitiile, subiectivismele si altele...similare.
Oare nu ne-am bucura de am avea, intr-un crescendo..., peste 4 ani, mai bune servicii in turism, mai multe alternative (la munte sau la mare...) de petrecere a timpului liber in afara zapezii, respectiv vremii insorite, daca am avea o infrastructura rutiera, dar si de cazare, mult imbunatatite (si ca numar, dar si ca zone turistice, cu impact inclusiv in scaderea preturilor!), daca ar fi mai multi turisti straini si din ce in ce mai multumiti de ce VAD si AUD la noi..., in sejurul lor?

Ca sa nu mai zic de bugetul statului..., si el (prea) important, dupa cum vedem.

...Iar despre preturile hotelierilor de la noi, in comparatie cu ceea ce se vehiculeaza afara uzual, ce am mai putea spune? Doar stim de ce cautam an de an (si) Balcanii (pentru mare...) sau Austria, Croatia si chiar (mai nou) Bulgaria (pentru schi, munte...) !
Si, inca o remarca: de am avea...doi precum Ion Tiriac, cu relatiile sale, cu influenta sa..., cu vanatoarea sa etc, eram cert mult mai bine! Ma rog, dincolo de...vila primita (cam) moca de la Petre Roman, pe cand era premier :).

2 comentarii:

Anonim spunea...

Nici eu nu inteleg intrutotul de se isterizeaza unii pentru vanatoarea lui Tiriac. E un hobby acceptat peste tot in lume. Iar Tiriac vana si atunci cand ridica arenele de tenis ale lumii in picioare si nu l-a pus pus nimeni la zid ca acum, cand e prezentat ca unul din bogatii Romaniei, inhaitat cu alti bogati ai lumii sa faca macel cinegetic.

BABILONUL IMOBILIAR spunea...

@ Simona:
Da. E si multa frustrare..., si in media si intre cetateni, gen: "da' de ce ala sa aiba..." etc; mai ales si "pe prafu' asta"! :) . Organzatiile de protectie a animalelor, in acest caz, chiar ca nu au de ce sa acuze...(nici n-au facut-o, ca in alti ani). Intre un porc injungheat de Craciun si unul (mistret) impuscat in Balc...? Nu mai zic ca toti mistretii ajung in camine/spitale etc.
Hobby-urile celor bogati...unii le exploateaza foarte bine (ex: golful). Sa tot aduca Tiriac dintr-astia!

 
Boxlinks - Linkuri utile Director Web