11 ianuarie 2008

BATAIE DE bat(JOC)ura cu autostrazile noastre...

Dupa ce ca suntem la pamant cu drumurile si avem construite si (cat de cat...) functionale doar doua parlite de autostrazi, iar a treia se tot incearca a se construi, iata ce se (mai) intampla :

1. Autostrada "Transilvania" (viitoarea...) : Bechtel "umfla potul" la...1 miliard EUR pentru doar 75 km de autostrada ! Record mondial la smecherie (pentru ei) si la prostie (pentru noi); care "noi" fiind la general toti contribuabilii, iar la particularul acestei autostrazi, ...doar "unii", se stiu ei cine. Cat o mai dura pana s-o termina, un deceniu ?!
2. Bucuresti-Pitesti numai autostrada nu mai e..., s-a "mancat" din asfalt pe zone mari, sunt chiar adevarate gropane uneori. Vesnic e in plombare. Da' autostrada propriu-zisa, cand va fi?
3. Bucuresti-Constanta (atat cat e)...s-a crapat! Din cauza ca idiotii ce au receptionat au fost multumiti cu doar 2 ani ca garantie a lucrarii din partea constructorilor..., deoarce "altfel, costa mai mult". "Mult"? Oricum a costat mult, iar acum, dupa 2 ani, intrand iarasi in reparatii, plombari etc, nu va costa si mai mult?

...Vai de noi, Doamne ! In 18 ani, n-am fost in stare sa construim mai nimic la nivel de autostrazi, drumurile in general sunt proaste..., in conditiile in care infrastructura constituie un suport principal al dezvoltarii economice, al insasi civilizatiei. "Pacat, pacat ! ...(si) de sangele varsat ! "...

Niciun comentariu:

 
Boxlinks - Linkuri utile Director Web