25 ianuarie 2008

..."NAT(i-)O stramba ca ti-am dres-o" !

Dupa experienta de anul trecut cu "francofonia", ma intreb ce dezastru in trafic ne asteapta in 2008 cu instrunirea NATO din Capitala...!?
Pierderile datorate traficului de infern din Bucuresti se cifreaza la peste 550.000 EUR /zi, iar in toata tara ajung la 2,5 mil EUR/ zi. Brucan zicea ca "ne trebuie 20 ani sa invatam ce e aia democratia". Ca inca nu stim ca asta inseamna (si) "sa faci ce vrei, dar sa nu incomodezi pe nimeni" e alta treaba....
Cert e ca, la ritmul cum au gandit edilii nostri si cum s-au sabotat in a face ceva bun, util, pentru locuitorii si cei ce tranziteaza orasul (japonezii ne-au zis acum 8 ani ca..."in 2007, fara masurile prezentate, Bucurestiul se va...", adica "va fi vai de noi"; si...?, i-a bagat cineva in seama?), cred ca perioada preconizata pentru potentiala rezolvare a problemelor de trafic, parcari etc din Bucuresti (15 ani de acum incolo) mi se pare absolut utopica.

Autoritatile se gandesc sa trimita, pur si simplu, locuitorii Capitalei in...concediu fortat in perioada summit-ului NATO. Mai facem oare ceva "de voie"? Sau totul e "de nevoie" ? Un altfel de disctatura si in capitalismul asta salbatic....,al "ultratictaturii" banului...

2 comentarii:

Anonim spunea...

De unde ai luat cifrele alea de pierderi din cauza traficului? Cine a pierdut 500.000 de euro?

BABILONUL IMOBILIAR spunea...

Cifrele sunt dintr-un studiu efecutat in cursul anului trecut de Asociaţia Română a Antreprenorilor de Construcţii (ARACO). Cine a pierdut...? Toti am pierdut.

 
Boxlinks - Linkuri utile Director Web