3 iulie 2008

Ce blocuri turn au construit chinezii si...uite ce se va construi in capitalele E.A.U. si Rusiei !

Chinezii, pe baza noilor tehnologii, au construit fel de fel de "ciudatenii" arhitecturale moderne, precum imaginea din stanga...

Am trait s-o vedem (ma rog, urmeaza) si pe-asta: blocuri turn rotitoare (imaginea din dreapta)!...

Acest prim imobil de acest fel, denumit "turn dinamic", va avea apartamente cu suprafete ("dupa buget"..., logic) de la 124 la 1.200 mp, iar preturile de tranzactionare vor fi de 3,7-36 mil USD, iar inaltimea va fi de 420 mp, pentru cele 80 de etaje ale sale. El se va ridica in capitala Emiratelor Arabe Unite, Dubai.

Prin comanda vocala, apartamentele se vor invarti efectiv in jurul axei verticale de beton a imobilului, realizand o rotire de 360 grade intr-un interval de timp de o ora pana la 3 ore. Practic, in aceeasi camera, se poate lua micul dejun la rasaritul soarelui, iar cina se poate servi la apus de soare. Pentru un astfel de imobil "inteligent" si "ecologic" se utilizeaza energia eoliana a 79 de generatoare instalate intre etaje.
Italienii vor fi cei care vor asambla elementele prefabricate (in orasul Bari), iar construirea ca atare va fi de aproximativ sase ori mai rapida decat a unui bloc-turn tip zgaraie-nori "normal".

Apoi, pe aceleasi principii, se va ridica un al doilea astfel de zgaraie-nori, in capitala Rusiei, la Moscova si, din cate se pare, va urma New-York-ul.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Stimate domn,

Va rugam sa faceti public o adresa de contact unde putem sa va contactam.

O zi buna!

Admin

Ziare-Reviste.ro

www.ziare-reviste.ro

BABILONUL IMOBILIAR spunea...

Pentru Administatorul www.ziare-reviste.ro :

Va multumesc pentru vizita. Pentru contact, am lasat liber...citibil blogul si, de asemenea, postarile.

Am convingerea ca si dvs gasiti pe BABILONUL IMOBILIAR " Informatii, comentarii. Evenimente, fapte, intamplari"...cu utilitate, in si despre "imobiliare".

Altfel, n-ati fi scris aici, nu?:)

Urmare a implicarii mele in tranzactiile imobiliare si, indirect, a lipsei timpului liber, nu ajung sa postez atat de des cum mi-as dori. Lipsa timpului a ajuns aproape notorie pentru toti ce sunt in afaceri si lucreaza
cu oamenii, asa cum cred ca e si cazul dvs, dle Administrator de la ziare-reviste.ro ...

Dupa cum inteleg ca ati observat, v-am postat un banner, ca urmare a respectului si interesului meu pentru informatia de presa (ca si pentru turism, umor etc) de calitate. Iar de pe portalul dvs ma informez de cele mai multe ori, cand am timp si urmaresc presa pe net.

Oricum, va multumesc sincer pentru interes.

 
Boxlinks - Linkuri utile Director Web